Home » Aanhanger opslag

Aanhanger opslag

 • Goedkoopste in de regio!
 • Boxen vanaf €10,50 per maand
 • Per 14 dagen opzegbaar
 • 7 dagen per week open

Aanhanger opslag huren? Dan ben je bij Okebox op de juiste plek. Wij bieden de mogelijkheid om voertuigen zoals auto’s, caravans en campers op te slaan. Daarnaast is het ook mogelijk om een aanhanger op te slaan. Wij bieden kleine en grote opslagruimtes aan. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Jouw aanhanger is veilig opgeslagen bij OKÉBOX

Als je ervoor kiest om je aanhanger op te slaan in een opslagruimte, dan wil je natuurlijk dat deze veilig staat. Veiligheid staat daarom bij ons voorop. Of het nu gaat om de opslag van je inboedel of een aanhanger, veiligheid is altijd belangrijk. Daarom worden onze opslagboxen 24/7 bewaakt door 46 camera’s. Je kunt er dus vanuit gaan dat je aanhanger altijd veilig staat in onze opslagruimte.

De kosten van een aanhanger opslag

De kosten van een aanhanger opslag zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters. Het is bij Okebox al mogelijk om een opslagruimte te huren vanaf  10,50 per maand. Het kan zijn dat je uiteindelijk meer of minder ruimte nodig hebt voor het opslaan van de aanhanger. Wij zullen daarom een concreet prijsvoorstel doen na de inventarisatie van de exacte opslagbehoefte. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Zo weet je precies wat de kosten zullen zijn!

Is mijn aanhanger opslag verzekerd?

Een aanhanger kost natuurlijk veel geld. Het is daarom belangrijk dat deze wordt opgeslagen op een veilige plek. Wanneer je jouw aanhanger bij ons opslaat, is deze verzekerd tot een bedrag van € 2.000. Zo kun je jouw aanhanger zonder zorgen bij ons opslaan!

aanhanger opslagruimte

Aanhanger opslag huren?

Wil je een opslag huren voor het opslaan van een aanhanger? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bieden verschillende voordelen, zoals een verzekering en 24/7 camerabeveiliging. Daarnaast zijn wij de goedkoopste in de regio. Vraag nu vrijblijvend een offerte bij ons aan en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt? Dat is helemaal geen probleem. Met onze ruimte calculator kun je de opslagruimte berekenen die jij nodig hebt.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen