Home » Auto opslag

Auto opslag

 • Goedkoopste in de regio!
 • Boxen vanaf €10,50 per maand
 • Per 14 dagen opzegbaar
 • 7 dagen per week open

Auto opslag huren? Dan ben je bij OKEBOX op het juiste adres. Wij bieden de mogelijkheid om voor een korte tijd bijvoorbeeld meubels, voertuigen en andere materialen op te slaan. Een opslag voor je auto is ideaal wanneer je bijvoorbeeld een nieuwe auto hebt gekocht en de oude wilt verkopen. Deze heeft dan tijdelijk een plaats nodig waar deze veilig wordt bewaard. Bekijk hier alle mogelijkheden om je auto tijdelijk op te slaan.

Waarom een opslagruimte huren voor mijn auto?

Er zijn verschillende redenen waarvoor je een opslagruimte kunt huren voor je auto. Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat je er voor kiest om een nieuwe auto te kopen. Indien je niet genoeg ruimte hebt, kun je je oude auto op laten slaan in een auto opslag. Deze staat hier veilig opgeslagen. In de tussentijd kun je deze verkopen of bewaren. Daarnaast kun je je auto hier ook in opslaan als je ervoor kiest om een langere tijd naar het buitenland te gaan. Zo ben je er zeker van dat deze veilig is opgeslagen.

auto opslagruimte

Is mijn auto veilig opgeslagen bij OKEBOX?

Wanneer je je auto achterlaat in een opslagruimte, dan wil je natuurlijk dat deze veilig staat. Bij OKEBOX staat veiligheid voorop. Of het nu gaat om de opslag voor een auto of inboedel, veiligheid is altijd belangrijk. Daarom wordt de opslagbox 24/7 bewaakt door 46 camera’s. Je kunt er dus vanuit gaan dat de auto altijd veilig staat.

Wat zijn de kosten voor een auto opslag?

De kosten voor een auto opslag zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters van de opslagbox. Het is bij OKEBOX al mogelijk om een opslagruimte te huren vanaf  10,50. Het kan zijn dat je uiteindelijk meer of minder ruimte nodig hebt voor het opslaan van de auto. Wij zullen daarom een concreet prijsvoorstel doen na de inventarisatie van je exacte opslagbehoefte. Neem gerust contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Zo weet je precies wat de kosten zullen zijn.

auto opslag

Is mijn auto verzekerd?

Een auto kost natuurlijk veel geld. Daarom is het belangrijk dat deze wordt opgeslagen op een veilige plek. Wanneer je jouw auto bij ons opslaat, is deze verzekerd tot een bedrag van 2.000. Zo kun je je auto zonder zorgen bij ons opslaan.

Auto opslag huren?

Een opslag huren voor je auto doe je natuurlijk bij OKEBOX. Bij ons profiteer je van verschillende voordelen, zoals: scherpe prijzen, een verzekering en 24/7 beveiliging. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Heb je geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt om je auto op te slaan? Dat is geen probleem. Wij zorgen altijd voor de beste oplossing.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen