Home » Bandenopslag

Bandenopslag

 • Goedkoopste in de regio!
 • Boxen vanaf €10,50 per maand
 • Per 14 dagen opzegbaar
 • 7 dagen per week open

Bandenopslag nodig? Dan bent u bij OKÉBOX aan het juiste adres! Hier vindt u gegarandeerd de goedkoopste opslagruimte in de regio. Heeft u geen ruimte om uw banden op te bergen? Huur dan een tijdelijke opslag bij ons. Lees hier alles over de voordelen, mogelijkheden en kosten.

De voordelen van een opslag

De opslag van uw autobanden is nergens anders zo voordelig als bij OKÉBOX. Zo hanteren wij niet alleen één van de laagste prijzen van de regio, maar is alles zeer snel en eenvoudig voor u geregeld. Al uw spullen worden droog en veilig opgeslagen tot het moment dat u ze weer wenst op te halen. Onze opslagruimtes worden 24 uur per dag bewaakt door 46 beveiligingscamera’s. Bovendien is elke box verzekert tot een bedrag van 2.000. U kunt uw banden dus zonder zorgen opbergen!

Mogelijk voor zomer- en winterbanden

Het is bij OKÉBOX mogelijk om uw winterbanden en uw zomerbanden op te slaan. Daarnaast kunt u ook andere auto attributen opslaan die u liever niet in huis heeft liggen. Wij bieden de ruimte die u nodig heeft!

bandenopslag

De kosten van een bandenopslag

De kosten van een bandenopslag zijn afhankelijk van het benodigd aantal vierkante meters. Het is bij OKÉBOX al mogelijk om een opslagruimte te huren vanaf  10,50. Het kan zijn dat je uiteindelijk meer of minder ruimte nodig hebt voor het opslaan van je banden. Daarom zullen wij een concreet prijsvoorstel doen na de inventarisatie van uw exacte opslagbehoefte. Om uw opslagbehoefte in kaart te brengen, verzoeken wij u om een offerte aan te vragen.

Bandenopslag nodig?

Een opslag huren voor het opslaan van uw banden doet u natuurlijk bij OKÉBOX. Bij ons profiteert u van allerlei voordelen, zoals: scherpe prijzen, 24/7 beveiliging en een verzekering. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Geen idee hoeveel ruimte u nodig heeft? Dat is uiteraard geen probleem. Wij vinden altijd een geschikte oplossing!

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen