Home » Bedrijfsopslag

Bedrijfsopslag

 • Goedkoopste in de regio!
 • Boxen vanaf €10,50 per maand
 • Per 14 dagen opzegbaar
 • 7 dagen per week open

Bedrijfsopslag huren? Dan ben je bij OKEBOX op het juiste adres. Wij bieden de mogelijkheid om diverse spullen op te slaan zoals voorraad, machines, materialen en andere goederen. Een bedrijfsopslag is ideaal als je niet genoeg ruimte hebt in je pand. Bekijk hier alle mogelijkheden voor het huren van een opslagruimte voor jouw bedrijf.

Voordelen van een bedrijfsopslag

Bedrijven hebben vaak veel ruimte nodig. Het huren van een opslagruimte geeft bedrijven de mogelijkheid om extra spullen op te slaan. Bovendien zijn deze per 14 dagen opzegbaar. Je kunt deze opslagruimtes dus huren zolang als nodig is. Bovendien worden ze 24 uur per dag bewaakt door 46 camera’s. Alles is dus veilig opgeslagen.

bedrijfsopslag

Wat kan er allemaal opgeslagen worden door bedrijven?

Bedrijven kunnen vrijwel alles opslaan in onze opslagruimtes. We geven een aantal voorbeelden van spullen die kunnen worden opgeslagen:

Extra service bij Okebox

Wij bieden bij Okebox ook de mogelijkheid om goederen voor ondernemers in ontvangst te nemen. Zo hoeft u niet altijd aanwezig te zijn. Als ondernemer heeft u het namelijk vaak druk. Dit is iets wat ons echt uniek maakt ten opzichte van andere opslagruimtes!

Wat zijn de kosten voor een bedrijfsopslag?

De kosten voor het huren van een zakelijke opslag zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters. Het is bij OKEBOX al mogelijk om een opslagruimte te huren vanaf  10,50 per maand. Het kan zijn dat er uiteindelijk meer of minder ruimte nodig is dan gedacht. We zullen daarom een concreet prijsvoorstel doen na de inventarisatie van de exacte opslagbehoefte. Neem gerust contact op voor het aanvragen van een offerte. Zo weet je precies wat de kosten zullen zijn.

opslag voor bedrijf

Is de opslag verzekerd?

Om de drempel voor het huren van een bedrijfsopslag nog lager te maken, worden de opslagruimtes verzekerd tot een bedrag van € 2000,-. Of er nu veel of weinig spullen moeten worden opgeslagen, je kunt zonder zorgen gebruik maken van onze opslagruimtes.

Bedrijfsopslag huren?

Een bedrijfsopslag huren doe je natuurlijk bij OKEBOX. Bij ons profiteer je van verschillende voordelen, zoals: scherpe prijzen, 24/7 camerabeveiliging en een verzekering. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Heb je geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt? Dat is geen probleem. Wij zorgen altijd voor de beste oplossing.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen