Kerstspullen opbergen

Home » Blog » Kerstspullen opbergen

Kerstspullen opbergen is een flinke klus, vooral als je veel kerstversiering hebt. Denk bijvoorbeeld aan het opbergen van je kerstboom, kerststal, kerstballen en kerstverlichting. Het opbergen hiervan is natuurlijk een stuk minder leuk dan het opzetten. Door het goed aan te pakken, kan het opruimen soepel en vlot verlopen. In deze blogs geven wij je verschillende handige tips.

Maak een lijst van alle kerstspullen

Het maken van een overzicht van alle kerstdecoratie die je hebt, is zeer handig. Zo weet je precies wat je hebt en waar je deze kerstspullen bewaard. Bovendien voorkom je hierdoor dat je per ongeluk kerstspullen koopt die je al hebt. Deze lijst kan je op papier maken of bijvoorbeeld in Excel. Hierdoor heb je dus een goed overzicht van al je kerstspullen.

Gebruik opbergdozen

Bij het opbergen van kerstspullen is het belangrijk dat deze mooi blijven en niet kapot gaan, zodat je deze het jaar erna opnieuw kunt gebruiken. Het is daarom belangrijk om opbergdozen te gebruiken. Zo blijven de spullen beschermd en worden ze niet stoffig. Bovendien is het bij het opbergen van kerstballen handig om doos te gebruiken met vakjes. Hierdoor blijven je kerstballen netjes liggen. Uiteindelijk zorgen opbergdozen er ook voor dat je minder hoeft te tillen.

Kerstspullen tijdelijk opbergen in onze opslagruimte

Kerstspullen nemen veel ruime in beslag. Vooral wanneer je veel kerstversiering hebt, kan het lastig zijn om dit allemaal op te bergen. Het huren van een opslagruimte kan daarom heel handig zijn voor het opbergen van deze kerstspullen. Zo kan je hier bijvoorbeeld de kerstboom, kerststal, kerstverlichting en andere kerstversiering veilig opslaan. Dit bespaart een hoop ruimte in je eigen woning. Het is bij Okebox al mogelijk om een box te huren vanaf 9,50 per maand. Wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen