Meubels opslaan tijdens verbouwing

Home » Blog » Meubels opslaan tijdens verbouwing

Wil je meubels opslaan tijdens een verbouwing? Een verbouwing kan behoorlijk wat chaos en stress met zich mee brengen, vooral als het gaat om het behoud van je meubels en persoonlijke bezittingen. Denk hierbij aan je stoelen, tafels, banken en kasten. In deze blog geven wij je meer informatie over het verplaatsen, beschermen en opslaan van je meubels tijdens een verbouwing.

Voorbeelden van meubels die je op kunt slaan

Er zijn verschillende meubels die je tijdens een verbouwing op kunt slaan. We geven je graag een aantal voorbeelden:

 • Tafels
 • Stoelen
 • Banken
 • Kasten
 • Bedden
 • Dressoirs
meubels opslaan verbouwing

Waarom je meubels opslaan tijdens een verbouwing

Het opslaan van meubels tijdens een verbouwing is wellicht niet het eerste waar je aan denkt, maar het is een belangrijk aspect bij een succesvolle verbouwing. Zo is het belangrijk om deze te beschermen tegen schade. Verbouwingen kunnen rommelig zijn en gaan vaak gepaard met stof en puin. Door ze op te slaan, bescherm je ze hiertegen. Daarnaast geeft het extra ruimte om werkzaamheden uit te voeren. Meubels kunnen namelijk in de weg staan. Door ze tijdelijk op te slaan kan er efficiënter en sneller worden gewerkt. Hierdoor zal de verbouwing soepel verlopen.

meubels opslaan tijdens een verbouwing

Een tijdelijke opslag huren

De beste oplossing is het huren van een tijdelijke opslagruimte. Hier kun je al je meubels opslaan zolang het nodig is. Het is hierbij belangrijk om het aantal benodigde vierkante meters voor je opslag te berekenen. Het is bij Okebox al mogelijk om een meubelopslag te huren vanaf 10,50 per maand. Bovendien is de box per 14 dagen opzegbaar. Je zit dus nergens aan vast. Wil je graag meer informatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Bereken de benodigde ruimte voor je meubels

Als je ervoor kiest om je meubels tijdelijk in een opslagruimte op te slaan, dan is het belangrijk om te berekenen hoeveel ruimte je nodig hebt. Het is eerst belangrijk om het aantal vierkante meters van al het meubilair te berekenen. Vervolgens kun je met onze ruimtecalculator berekenen hoeveel ruimte je nodig hebt voor een opslagruimte.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen