Tips tegen verhuisstress

Home » Blog » Tips tegen verhuisstress

Wij spreken uit ervaring wanneer wij je vertellen dat een verhuizing zeker de nodige verhuis stress met zich mee kan brengen. Uit onderzoek is zelfs gebleken dat een verhuizing een grote impact kan hebben op de geestelijke gezondheid. Om dit te voorkomen zijn verhuistips een handige tool om de verhuisstress te vermijden en de verhuizing zo stress-vrij mogelijk te laten verlopen. Wij bieden je ook graag enkele tips en richtlijnen aan om deze verhuizing tot een succes te brengen.

Plannen 

Ten eerste brengen wij als tip mee, om niet te veel tegelijk te willen doen. We leven nu eenmaal in een dynamische maatschappij, maar niet alles hoeft op hetzelfde moment plaats te vinden. Verhuizen wanneer je zwanger bent, een nieuwe baan terwijl je net vader bent geworden of een rijk sociaal leven willen behouden terwijl je de badkamer, de keuken én de achtertuin aan het renoveren bent. Pak je rust en plan de nodige werkzaamheden en verplichtingen van tevoren in. Zorg ervoor dat deze planning ook daadwerkelijk haalbaar is. 

Hulptroepen inschakelen

En waar begin je? Wanneer de mogelijkheid daar is, vraag om hulp! Met een aantal vrienden een dagje inplannen kan het verschil al maken. Vraag familie en vrienden wat zij kunnen betekenen voor jou. Vele handen maken licht werk en wellicht kunnen zij jou dan ook een avondje mee op stap nemen om weer even op te laden!

Neem de tijd

Begin ruim op tijd met de nodige voorbereidingen. Soms is dat makkelijker gezegd dan gedaan, maar er zijn veel dingen die je anders mist. Je kan bijvoorbeeld al spullen gaan uitzoeken en toebedelen. Wellicht komt het dan zo uit dat je extra opslag bergruimte nodig gaat hebben voor jouw spullen. Wederom geen verhuisstress, OKÉBOX kan jou daarbij super goed helpen. Onze opslagruimtes zijn al beschikbaar vanaf € 10,50 per maand. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen