Verhuistips

Home » Blog » Verhuistips

Verhuizen is vaak een chaotische klus. Het gebeurt vaak op het laatste moment en ongeorganiseerd. Daarom geven we je de beste verhuistips. Zo verloopt alles op rolletjes. Lees snel verder.

Verhuistip 1: Begin niet te laat!

De voorbereiding van elke klus is heel belangrijk. Zo ook van verhuizen. Wanneer je dit op tijd doet, heb je tijdens de hectische periode geen stress. Begin al 2 tot 3 maanden van tevoren met het inpakken van dingen die je écht niet gaat gebruiken in die maanden. Scheelt alvast weer!

Tip 2: Sla je spullen op

Ben je tijdens de voorbereiding spullen tegen gekomen en staan deze nu allemaal ingepakt? Maar staan ze eigenlijk een beetje in de weg? Maak dan gebruik van een inboedel opslag of opslagruimte. Hiermee kun je voor een relatief lage prijs je inboedel tijdelijk opslaan. Dit is een van onze meest belangrijke verhuistips.

verhuistips

Verhuistips 3:Meet je spullen op

Meet alle grote spullen, zoals een bank, koelkast en tafel, op en bekijk of het allemaal door de deur past. Of dat u misschien een lift nodig heeft. Ook is het handig om alvast na te denken over waar u alles gaat neerzetten in het nieuwe huis. Dan kunt u zelf of de verhuizers alles alvast gelijk goed zetten.

Tip 4: Bekijk wat er weg kan

Wanneer je gaat verhuizen is het handig om te kijken welke spullen je niet meer gebruikt. Er zijn namelijk altijd wel spullen die je niet meer gebruikt, maar al een tijd lang stof staan te vangen. Gooi deze dan ook gelijk weg. Dit scheelt weer enorm tijdens het inpakken, verhuizen en uitpakken!

Verhuistip 5: Servies inpakken

Servies is vaak een kostbaar en belangrijk onderdeel van jouw inboedel. Het is dan ook belangrijk dat dit heel in de nieuwe woning aankomt. Je kunt hiervoor o.a. de volgende inpak hulpmiddelen gebruiken: noppenfolie, oude kranten of lakens. Zo voorkom je schade aan al je kostbare spullen.

Verhuistip 6: Wasmachine

Het verhuizen van een wasmachine moet je goed voorbereiden. De wasmachine zit namelijk aangesloten op water en elektriciteit. Het is belangrijk dat je aansluiting afkoppelt de avond vóór dat je gaat verhuizen. Daarna moet u de wasmachine ontwateren. In een wasmachine zit namelijk altijd restwater in het systeem. Om dit water eruit te laten moet de wasmachine een beetje gekanteld worden. In de meeste gevallen zit er aan de onderkant een klep waarmee je het water laat weglopen.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen