Boot opslag

 • Goedkoopste in de regio!
 • Boxen vanaf €9,95 per maand
 • Per 14 dagen opzegbaar
 • 7 dagen per week open

Boot opslag nodig? Bij OKÉBOX  kunt u tijdelijk een opslagruimte huren om uw boot te stallen. Bijvoorbeeld tijdens de winterperiode. Wij bieden kleine tot grote ruimtes aan om grote voertuigen op te slaan. OKÉBOX is gevestigd in Volendam dat makkelijk te bereiken is vanaf het water. Vervolgens kunt u met de trailer naar onze locatie rijden. Let op, de opslagruimtes voor grote goederen zijn beperkt. Het is bij ons ook mogelijk om accessoires en andere spullen van uw boot bij ons op te slaan.

Is mijn boot veilig opgeslagen bij OKÉBOX?

Wanneer u de boot tijdens de winter tijdelijk achterlaat in een opslagruimte wil je natuurlijk dat deze veilig staat. Veiligheid staat bij ons daarom voorop. Of het nu gaat om de opslag va uw inboedel of een boot, veiligheid is altijd belangrijk. Om deze reden wordt de opslagbox 24/7 bewaakt door 46 camera’s. U kunt er dus vanuit gaan dat uw boot altijd veilig staat.

Stalling voor boten

Boten zijn er in verschillende maten. Bij OKÉBOX is er dan ook altijd de mogelijkheid om een geschikte stalling ruimte voor uw boot te creëren. Bekijk dan ook onze tarieven om te bepalen welke ruimte voor u het beste is. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste ruimte? Dan kunt u natuurlijk even vrijblijvend direct contact met ons opnemen via 0299-322688.

Wat zijn de kosten voor de boot opslag?

De bootopslag bij OKEBOX heeft u al vanaf 9,95 per maand.

Is er een opzegtermijn bij OKEBOX?

Nee bij OKEBOX is er geen opslagtermijn. U kunt de opslag voor boten per maand opzeggen.

Is mijn boot opslag verzekerd?

Al onze stallingsruimtes voor boten zijn verzekerd tot een bedrag van €2000.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen