Home » Bootopslag

Bootopslag

 • Goedkoopste in de regio!
 • Boxen vanaf €10,50 per maand
 • Per 14 dagen opzegbaar
 • 7 dagen per week open

Bootopslag nodig? Bij OKÉBOX kunt u tijdelijk een opslagruimte huren om uw boot te stallen. Bijvoorbeeld tijdens de winterperiode. Wij bieden kleine tot grote ruimtes aan om grote voertuigen op te slaan. Zo hebben wij ook een auto opslag, caravan opslag en camper opslag. OKÉBOX is gevestigd in Volendam dat makkelijk te bereiken is vanaf het water. Vervolgens kunt u met de trailer naar onze locatie rijden. Let op, de opslagruimtes voor grote goederen zijn beperkt. Het is bij ons ook mogelijk om accessoires en andere spullen van uw boot bij ons op te slaan.

Is mijn boot veilig opgeslagen bij OKÉBOX?

Wanneer u de boot tijdens de winter tijdelijk achterlaat in een opslagruimte, dan wil je natuurlijk dat deze veilig staat. Veiligheid staat bij ons daarom voorop. Of het nu gaat om de opslag van uw inboedel of een boot, veiligheid is altijd belangrijk. Om deze reden wordt de opslagbox 24/7 bewaakt door 46 camera’s. U kunt er dus vanuit gaan dat uw boot altijd veilig staat in onze stalling.

bootopslag

Boot stalling

Boten zijn er in verschillende maten. Bij OKÉBOX is er dan ook altijd de mogelijkheid om een geschikte stalling ruimte voor uw boot te creëren. Bekijk dan ook onze tarieven om te bepalen welke ruimte voor u het beste is. Heeft u hulp nodig bij het kiezen van de juiste ruimte? Dan kunt u natuurlijk even vrijblijvend direct contact met ons opnemen via 0299-322688.

Wat zijn de kosten voor de bootopslag?

De kosten van een bootopslag zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters. Het is bij Okebox al mogelijk om een opslagruimte te huren vanaf  10,50. Het kan zijn dat u meer of minder ruimte nodig heeft voor het opslaan van uw boot. Daarom zullen wij een concreet prijsvoorstel doen na de inventarisatie van uw exacte opslagbehoefte. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Zo weet u precies wat de kosten zullen zijn!

boot opslagruimte

Is mijn boot opslag verzekerd?

Een boot kost natuurlijk veel geld. Daarom is het belangrijk dat deze wordt opgeslagen op een veilige plek. De opslagruimtes van Okebox worden 24/7 door onze camera’s bewaakt. Ook is uw boot verzekert tot een bedrag van € 2000. Zo kunt u uw boot zonder zorgen bij ons opslaan.

Bootopslag huren?

Wilt u een opslag huren voor het stallen van uw boot? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Naast alle veiligheids- en verzekeringsvoordelen zijn wij ook de goedkoopste in de regio. Vraag nu vrijblijvend een offerte bij ons aan en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Geen idee hoeveel ruimte u nodig heeft? Dat is helemaal geen probleem. Met onze ruimte calculator kun je de opslagruimte berekenen die jij nodig hebt.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen