Home » Camper opslag

Camper opslag

 • Goedkoopste in de regio!
 • Boxen vanaf €10,50 per maand
 • Per 14 dagen opzegbaar
 • 7 dagen per week open

Camper opslag huren? Dan bent u bij Okebox op het juiste adres. Wij bieden kleine en grote ruimtes aan om voertuigen op te slaan. Zo hebben wij ook een auto opslag en een caravan opslag. Het is bij ons ook mogelijk om accessoires en andere spullen van uw camper op te slaan. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Uw camper is veilig opgeslagen

Als u de camper tijdelijk achterlaat in een opslag, dan wilt u natuurlijk dat deze veilig staat. Veiligheid staat daarom bij ons voorop. Of het nu gaat om de opslag van uw inboedel of motor, veiligheid is altijd belangrijk. Om deze reden wordt de opslagbox 24/7 bewaakt door 46 camera’s. U kunt er dus vanuit gaan dat uw camper altijd veilig staat.

camper opslag

De kosten voor een camper opslag

De kosten van een camper opslag zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters. Het is bij Okebox al mogelijk om een opslagruimte te huren vanaf  10,50 per maand. Het kan zijn dat u meer of minder ruimte nodig heeft voor het opslaan van uw motor. Wij zullen daarom een concreet prijsvoorstel doen na de inventarisatie van uw exacte opslagbehoefte. Met onze ruimte calculator kunt u berekenen wat voor opslagruimte u nodig heeft.

Is de opslag verzekerd?

Een camper kost natuurlijk veel geld. Het is daarom belangrijk dat deze wordt opgeslagen op een veilige plek. De opslagruimtes van Okebox worden 24 uur per dag bewaakt door onze camera’s. Daarnaast is uw camper verzekert tot een bedrag van € 2000. Zo kunt u uw camper zonder zorgen bij ons opslaan.

Camper opslag huren?

Wilt u een opslag huren voor het stallen van uw camper? Neem dan direct contact met ons op. Naast alle verzekerings- en veiligheidsvoordelen zijn wij ook de goedkoopste in de regio. Vraag nu vrijblijvend een offerte bij ons aan en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen. Wilt u meer informatie ontvangen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen