Home » Caravan opslag

Caravan opslag

 • Goedkoopste in de regio!
 • Boxen vanaf €10,50 per maand
 • Per 14 dagen opzegbaar
 • 7 dagen per week open

Caravan opslag huren? Dan ben je bij OKÉBOX aan het juiste adres. Bij OKÉBOX heb je de mogelijkheid om voor een korte tijd bijvoorbeeld meubels op te slaan. Naast deze kleine opslagboxen hebben wij ook grote boxen die perfect kunnen dienen als caravan opslag. Zo hebben we bijvoorbeeld een box van 45 m³ en een hoogte van 3 meter. Hier passen gemakkelijk de meeste caravans in. Benieuwd naar alle opslagruimtes voor caravans? Bekijk dan onze tarieven. Let op, de opslagruimtes voor grote goederen zijn beperkt. Het is bij ons ook mogelijk om accessoires en andere spullen van uw caravan bij ons op te slaan.

Waarom een opslag huren voor mijn caravan?

Er zijn verschillende redenen waarom je een opslagruimte kunt huren voor je caravan. Zo kan het bijvoorbeeld zo zijn dat je een caravan alleen in het zomerseizoen gebruikt. Je kunt de caravan dan de overige tijd van het jaar opslaan in een opslagruimte. Daarnaast kun je je caravan hier ook in opslaan als je ervoor kiest om voor een langere tijd naar het buitenland te gaan. Zo ben je er zeker van dat deze veilig is opgeslagen.

Wat zijn de kosten voor een caravanstalling?

Bent u benieuwd naar de kosten voor een caravanstalling? Dat hangt natuurlijk helemaal van uw wensen af. Hoe groot is de caravan? Hoelang wilt u de caravan stallen? Dit zijn allemaal vragen die van belang zijn voor het vaststellen van de kosten. Bekijk bijvoorbeeld onze Box Goud. Deze ruimte is 3 meter hoog en heeft een totaal oppervlakte van 45 m³. Hier kunt u uw caravan gemakkelijk in opslaan.

caravan opslag

Caravan opslag: altijd veilig

Bij OKÉBOX staat veiligheid bovenaan. Om deze reden hebben we dan ook meer dan 40 camera’s in ons pand om uw caravan, en andere goederen, zo goed mogelijk te beveiligen. U hoeft zich dus geen zorgen te maken. Bovendien is uw caravan ook verzekerd tot een bepaald bedrag.

Is mijn caravan verzekerd?

Een caravan kost natuurlijk veel geld. Daarom is het belangrijk dat deze wordt opgeslagen op een veilige plek. Wanneer je jouw caravan bij ons opslaat, is deze verzekerd tot een bedrag van € 2.000. Zo kun je jouw caravan zonder zorgen bij ons opslaan.

opslag voor caravan

Caravan opslag huren?

Wilt u een opslag huren voor uw caravan? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Naast alle veiligheids- en verzekeringsvoordelen zijn wij ook de goedkoopste in de regio. Vraag nu vrijblijvend een offerte bij ons aan en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt? Geen probleem. Met onze ruimte calculator kun je de opslagruimte berekenen die jij nodig hebt.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen