Home » Inboedel opslag

Inboedel opslag

 • Goedkoopste in de regio!
 • Boxen vanaf €10,50 per maand
 • Per 14 dagen opzegbaar
 • 7 dagen per week open

OKÉBOX voor tijdelijke inboedel opslag

Bent u aan het verhuizen? Of zit u midden in een verbouwing? Dan kan het zijn dat u te weinig opslagruimte heeft voor uw inboedel tijdens deze periode. Kies daarom voor een tijdelijke opslag box van OKÉBOX. Hier kunt u al uw spullen tijdelijk en veilig opslaan. Onze ruimtes worden 24/7 bewaakt door 46 camera’s. Bekijk onze tarieven om te bepalen welke tijdelijke opslag voor u het beste is. Geen idee hoeveel ruimte u nodig heeft? Geen probleem. Met behulp van onze ruimte calculator kunt u gemakkelijk berekenen hoeveel m3 u nodig heeft voor uw spullen.

Opslag mogelijkheden

Onze opslagruimtes kunnen gebruikt worden voor uiteenlopende doeleinden. Onze boxen komen in verschillende formaten en zijn daarom geschikt voor ontelbare inboedel items. Bent u op zoek naar meubelopslag, of heeft u extra bergruimte nodig voor de seizoensgebonden bezittingen zoals een surfboard of skilatten? Wij faciliteren alle mogelijkheden die u nodig heeft. Voor de veilige opslag van uw spullen van verschillend formaat, of voor de opslag van voertuigen zoals vouwwagen opslag, zijn onze boxen ook prima geschikt. Om uw eigendommen zo veilig mogelijk te vervoeren en op te slaan, bieden wij een breed assortiment hoezen, dekens en verhuisboxen aan. Als extra service kunt u ook gratis gebruik maken van onze verhuishulp. Vraag naar de beschikbaarheid en de mogelijkheid voor het gebruik van onze steekwagen en aanhangwagen.

inboedel opslag

Is mijn inboedel opslag verzekerd?

Om de drempel voor het huren van een inboedel opslagruimte nog lager te maken, worden de opslagruimtes verzekerd tot een bedrag van 2.000,-. Of er nu veel of weinig spullen zijn opgeslagen, u kunt zonder zorgen gebruik maken van onze opslagruimtes. Neem vandaag nog contact met ons op om de voorwaarden te bespreken.

De kosten van een opslag

De kosten van een inboedel opslag zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters. Het is bij Okebox al mogelijk om een box te huren vanaf  10,50 per maand. Het kan zijn dat u meer of minder ruimte nodig heeft dan u denkt. Wij zullen daarom een concreet prijsvoorstel doen na de inventarisatie van uw exacte opslagbehoefte. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Zo weet u precies wat de kosten zullen zijn voor het opslaan van uw inboedel.

Inboedel opslag huren?

Een opslag huren voor uw inboedel doet u natuurlijk bij Okebox. Bij ons profiteert u van verschillende voordelen, zoals: scherpe prijzen, een verzekering en 24/7 beveiliging. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Geen idee hoeveel ruimte u nodig heeft? Dat is geen probleem. Wij zorgen altijd voor de beste oplossing.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen