Home » Kantoor Opslag

Kantoor Opslag

 • Goedkoopste in de regio!
 • Boxen vanaf €10,50 per maand
 • Per 14 dagen opzegbaar
 • 7 dagen per week open

Kantoor opslag huren? Dan bent u bij OKÉBOX aan het juiste adres. In ons pand in Volendam verhuren wij diverse tijdelijke opslagboxen Ideaal om deze opslagboxen te gebruiken voor het opslaan van kantoorspullen. Bekijk onze tarieven om te bepalen welke storage box het beste voor u is.

Kantoor opslag mogelijkheden

Onze opslagboxen kunnen gebruikt worden voor uiteenlopende doeleinden. OKEBOX biedt een veilige en verantwoorde manier van opslag voor de zakelijke markt. Heeft u overige meubilair dat u graag voor een periode wilt opslaan? Bent u als webshop eigenaar zijnde, op zoek naar webshop opslag, of bent u op zoek naar opslagruimte voor materiaal opslag? Sla deze dan veilig op bij OkéBox in Volendam. Bij ons worden uw spullen 24/7 bewaakt door 46 camera’s. Ook kunt u hier veilig documenten en boekhouding archiveren in het archief opslag. Dit moet tenslotte 7 jaar bewaard blijven voor de Belastingdienst. Een tijdelijke opslag is dan de ideale uitkomst, zodat uw kantoor de ruimte heeft om te ondernemen. Zelfs voor grote materialen betreffende voorraad opslag bieden wij de aller beste opslagruimte.

Wilt u een box huren, maar twijfelt u over de grootte? Met onze ruimtecalculator kunt u met gemak en precisie de ruimte berekenen die u nodig heeft.

kantoor opslag

Is mijn kantoor inboedel altijd goed verzekerd?

Wanneer u kantoormeubels of archiefwerk bij ons opslaat, is het natuurlijk van belang dat u dit zonder zorgen kunt achterlaten. Ook daar hebben we aan gedacht bij OkéBox. De inhoud van uw persoonlijke opslagruimte is verzekerd tot een bedrag van € 2000.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen