Kantoor Opslag

 • Goedkoopste in de regio!
 • Boxen vanaf €9,95 per maand
 • Per 14 dagen opzegbaar
 • 7 dagen per week open

Kantoor opslag huren? Dan bent u bij OKÉBOX aan het juiste adres. In ons pand in Volendam verhuren wij diverse tijdelijke opslagboxen die ideaal zijn om te gebruiken voor het opslaan van kantoorspullen. Bekijk onze tarieven om te bepalen welke storage box het beste voor u is.

Kantoor opslag voor meubels en meer

Heeft u op dit moment een overschot aan meubels op het kantoor? Maar is het nog niet de bedoeling dat deze weggaan, omdat er bijvoorbeeld een verbouwing plaatsvindt? Sla deze dan veilig op bij OkéBox in Volendam. Bij ons worden uw spullen 24/7 bewaakt door 46 camera’s. Ook kunt u hier veilig documenten en boekhouding archiveren. Dit moet tenslotte 7 jaar bewaard blijven voor de Belastingdienst. Een tijdelijke opslag is dan de ideale uitkomst, zodat uw kantoor de ruimte heeft om te ondernemen

okebox-header-2

Is mijn kantoor inboedel altijd goed verzekerd?

Wanneer u kantoormeubels of archiefwerk bij ons opslaat, is het natuurlijk van belang dat u dit zonder zorgen kunt achterlaten. Ook daar hebben we aan gedacht bij OkéBox. De inhoud van uw persoonlijke opslagruimte is verzekerd tot een bedrag van €2000.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen