Home » Kleine opslagruimte

Kleine opslagruimte

 • Goedkoopste in de regio!
 • Boxen vanaf €10,50 per maand
 • Per 14 dagen opzegbaar
 • 7 dagen per week open

Kleine opslagruimte huren? Dan ben je bij OKÉBOX aan het juiste adres. Bij ons huur je al een opslagruimte vanaf € 10,50 per maand! Bovendien is de kleine opslag maandelijks opzegbaar. Verder zijn wij ook de goedkoopste in de regio! Lees hier alles over de mogelijkheden, kosten en voordelen van onze opslagruimtes. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

Waarom een kleine opslagruimte huren?

Er zijn verschillende redenen waarom je een kleine opslagruimte kunt huren. Onze opslagboxen komen in verschillende formaten en zijn daarom geschikt voor alle opslagbehoeftes. Heb je extra bergruimte nodig voor seizoensgebonden bezittingen? Of heb je simpelweg wat extra ruimte nodig? Wij faciliteren alle mogelijkheden. Het is bij OKÉBOX mogelijk om vrijwel alles op te slaan. Denk hierbij aan meubels, voertuigen, papierwerk en nog veel meer.

kleine opslagruimte huren

De kosten voor het huren van een kleine opslag

De kosten van een kleine opslag zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters. Hoe kleiner de opslag, hoe lager de kosten. Het is bij OKÉBOX al mogelijk om een opslagruimte te huren vanaf 10,50 per maand. Het kan zijn dat je uiteindelijk meer ruimte nodig hebt dan je vooraf dacht. Dit is geen probleem. Wij zullen een concreet prijsvoorstel doen na de inventarisatie van de exacte opslagbehoefte. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Zo weet je precies wat de kosten voor het huren van een kleine opslag zullen zijn.

Zijn mijn spullen altijd veilig opgeslagen?

Het is natuurlijk heel belangrijk dat al je spullen veilig staan opgeslagen, of het nu om kleine of grote spullen gaat. Deze spullen kunnen namelijk veel geld waard zijn. Bij OKÉBOX worden alle kleine opslagruimtes 24 uur per dag bewaakt door 46 camera’s. Bovendien zijn alle opslagruimtes verzekerd tot een bedrag van € 2000,-. Zo kun je je spullen zonder zorgen bij ons opslaan.

kleine opslag huren

Kleine opslagruimte huren?

Een kleine opslag huren doe je natuurlijk bij OKÉBOX. Bij ons profiteer je van verschillende voordelen, zoals: scherpe prijzen, een verzekering en 24/7 camerabeveiliging. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte. Wij zorgen altijd voor de beste oplossing!

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen