Home » Kunstopslag

Kunstopslag

 • Goedkoopste in de regio!
 • Boxen vanaf €10,50 per maand
 • Per 14 dagen opzegbaar
 • 7 dagen per week open

Kunstopslag nodig? Dan bent u bij Okebox aan het juiste adres. Wij hebben verschillende opslagruimtes beschikbaar in onze vestiging in Volendam. Lees hier alle informatie over de mogelijkheden, kosten en voordelen van onze opslagruimtes. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

Wat zijn de kosten van een kunstopslag?

De kosten voor het huren van een kunst opslag zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters. Het is bij Okebox al mogelijk om een box te huren vanaf  10,50 per maand. Het kan gebeuren dat u meer of minder ruimte nodig heeft voor uw kunst dan dat u denkt. Wij zullen daarom een concreet prijsvoorstel doen na de inventarisatie van uw exacte opslagbehoefte. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Zo weet u precies wat de kosten zullen zijn voor het huren van een kunstopslag.

kunstopslag

Is de opslag verzekerd?

Om de drempel voor het huren van een kunstopslag nog lager te maken, worden de opslagruimtes verzekerd tot een bedrag van € 2000,-. Of er nou veel of weinig kunst wordt opgeslagen, u kunt zonder zorgen gebruik maken van onze opslagruimtes. Neem vandaag nog contact met ons op om de voorwaarden te bespreken.

Is de kunst veilig opgeslagen?

Het is natuurlijk heel belangrijk dat uw kunst veilig staat opgeslagen. Dit kan namelijk veel geld waard zijn. Bij Okebox wordt uw opslagruimte 24 uur per dag bewaakt door 46 camera’s. Zo kunt u uw kunst of antiek zonder zorgen bij ons opslaan.

Kunstopslag huren?

Een opslag huren voor het opslaan van uw kunst doet u natuurlijk bij Okebox. Bij ons profiteert u van verschillende voordelen, zoals: de scherpste prijs, een verzekering en 24/7 camerabeveiliging. Uw kunst staat hier dus veilig. Bovendien zijn onze opslagruimtes per 14 dagen opzegbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen