Home » Langdurige opslag

Langdurige opslag

 • Goedkoopste in de regio!
 • Boxen vanaf €10,50 per maand
 • Per 14 dagen opzegbaar
 • 7 dagen per week open

Langdurige opslag huren? Dan ben je bij OKÉBOX op het juiste adres. Bij ons heb je de mogelijkheid om een opslagruimte te huren gedurende een langere periode. Je kunt hier bijvoorbeeld je inboedel opslaan. Bij ons huur je een opslagruimte al vanaf €10,50 per maand. Lees hier alle informatie over de mogelijkheden, kosten en voordelen van onze opslagruimtes. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

Voordelen van een langdurige opslag

Een langdurige opslagruimte kan verschillende voordelen hebben. Zo kun je spullen opslaan zolang je wilt. Je hoeft hier dus niet meer naar om te kijken. Ze kunnen prettig zijn bij een verhuizing of een renovatie. Daarnaast hoef je je geen zorgen te maken over de huurtermijn van de opslagruimte. De spullen kunnen zolang opgeslagen als je zelf wilt.

langdurige opslag

De kosten van een langdurige opslagruimte

De kosten van een langdurige opslag zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters. Het is bij Okebox al mogelijk om een box te huren vanaf 10,50. Het kan zijn dat u meer of minder ruimte nodig heeft dan u denkt. Wij zullen daarom een concreet prijsvoorstel doen na de inventarisatie van uw exacte opslagbehoefte. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Zo weet u precies wat de kosten van een langdurige opslagruimte zullen zijn!

Zijn mijn spullen veilig opgeslagen?

Het is natuurlijk heel belangrijk dat alle spullen veilig staan opgeslagen. Dit kan namelijk veel geld waard zijn. Bij Okebox worden alle opslagruimtes 24 uur per dag bewaakt door 46 camera’s. Bovendien zijn alle opslagruimtes verzekerd tot een bedrag van €2000,-. Zo kun je je spullen zonder zorgen bij ons opslaan.

Langdurige opslag huren?

Een langdurige opslagruimte huren doe je natuurlijk bij OKÉBOX. Bij ons profiteer je van verschillende voordelen, zoals: scherpe prijzen, een verzekering en 24/7 camerabeveiliging. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte. Wij zorgen altijd voor de beste oplossing!

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen