Home » Machine opslag

Machine opslag

 • Goedkoopste in de regio!
 • Boxen vanaf €10,50 per maand
 • Per 14 dagen opzegbaar
 • 7 dagen per week open

Machine opslag nodig? Dan bent u bij Okebox aan het juiste adres. Wij hebben diverse opslagruimtes beschikbaar in onze vestiging in Volendam. Hier vindt u meer informatie over de mogelijkheden, kosten en voordelen van deze opslagruimtes.

Voordelen van een machine opslag

Machines zijn er in verschillende soorten en maten. Dit kan variëren van keukenapparatuur en industriële machines tot installaties. Deze machines nemen veel ruimte in beslag. Indien u deze (tijdelijk) niet nodig heeft, dan is het huren van een machine opslag een goede oplossing. Hier worden ze veilig opgeslagen. Bovendien is het ook mogelijk om andere spullen op te slaan, zoals: voorraden, materialen en pallets.

Kosten van een machine opslag huren

De kosten voor het huren van een machine opslag zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters. Het is bij Okebox al mogelijk om een box te huren vanaf  10,50 per maand. Het kan gebeuren dat u meer of minder ruimte nodig heeft voor uw machines dan dat u denkt. Wij zullen daarom een concreet prijsvoorstel doen na de inventarisatie van uw exacte opslagbehoefte. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Zo weet u precies wat de kosten zullen zijn voor het huren van een machineopslag.

machine opslag

Is mijn opslag verzekerd?

Om de drempel voor het huren van een tijdelijke machine opslag nog lager te maken, worden de spullen die in de box opgeslagen zijn verzekerd tot een waarde van  € 2000,-. Of uw machines nu duur of goedkoop zijn, u kunt zonder zorgen gebruik maken van onze opslagruimtes. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om de voorwaarden te bespreken.

Zijn mijn machines veilig opgeslagen?

Het is natuurlijk belangrijk dat alles veilig is opgeslagen. Bij Okebox wordt uw opslagruimte 24 uur per dag bewaakt door 46 camera’s. Zo kunt u uw spullen zonder zorgen bij ons opslaan.

Machine opslag huren?

Een opslag huren voor het opslaan van uw machines doet u natuurlijk bij Okebox. Bij ons profiteert u van diverse voordelen, zoals: scherpe prijzen, 24/7 camerabeveiliging en een verzekering. Daarnaast zijn onze opslagruimtes elke 14 dagen opzegbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag een offerte aan.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen