Home » Materiaal opslag

Materiaal opslag

 • Goedkoopste in de regio!
 • Boxen vanaf €10,50 per maand
 • Per 14 dagen opzegbaar
 • 7 dagen per week open

Materiaal opslag kan een goede oplossing voor u zijn! Bent u op zoek naar extra opslagruimte voor uw bedrijf? Dan bent u bij OKÉBOX aan het juiste adres. Al onze opslagruimtes zijn uitermate geschikt voor het MKB, kleinbedrijf, en ZZP-ers. Diverse stukadoors, tegelzetters, schilders en kitters, zijn u al voorgegaan in het slim opslaan van materialen.  Of het nu gaat om opslag van voorraad die tevens door ons in ontvangst kan worden genomen of het plaatsen van gereedschappen. Uw materialen veilig opslaan tegen eventuele (bus)inbraak? Ook hiervoor bieden wij de ideale oplossing. Informatie over de mogelijkheden van onze opslag voor materiaal opslag vindt u hier. Ook kunt u onze tarieven bekijken.

Materiaal opslag voor alle soorten ondernemingen

De materiaalopslag-boxen van OKÉBOX zijn voorzien van topkwaliteit beveiliging en bereikbaarheid. Veel bedrijven van MKB tot aan multinationals maken al gebruik van de extra opslagruimte die wij aanbieden.

 • Voorraad materialen en benodigdheden opslag
 • Facilitaire benodigdheden opslag
 • Archief opslag
 • Voorraad kantoorbenodigdheden en meubelen
 • Voorraad ruimte kerstpakketten, in aanloop naar de kerstdagen

materiaal opslag

Voordelen van een opslagruimte huren

Wanneer u eigenaar bent van een bedrijf dat voor uiteenlopende redenen extra materiaal opslag ruimte nodig heeft, kunt u kiezen voor de voordelen die tijdelijke opslag met zich meebrengen. Deze kunt u bijvoorbeeld voor een maand huren, zodat u makkelijk een voorraad kunt aanleggen voor een bepaald evenement of andere doeleinden. Bevalt deze opslag en wilt u bijvoorbeeld voorraad materialen en benodigdheden opslaan gedurende een langer periode? Dat behoort ook tot de mogelijkheden bij OKÉBOX. Uw opslag is maandelijks opzegbaar, zodat u nergens aan vast zit voor een lange tijd. Daarnaast zijn alle spullen veilig opgeborgen bij ons. Uw opslagruimte wordt 24 uur per dag bewaakt door 46 camera’s en onze beheer team.

Is de opslagruimte verzekerd?

Om de drempel voor het huren van een materiaal opslagruimte nog lager te maken, worden de opslagruimtes verzekerd tot een bedrag van €2.0000,-. Of er nu veel of weinig materialen zijn opgeslagen, u kunt zonder zorgen gebruik maken van onze opslagruimtes. Neem vandaag nog contact met ons op om de voorwaarden te bespreken.

materiaal opslagruimte

De kosten van een materiaal opslag

De kosten van een materiaal opslag zijn afhankelijk van het aantal benodigde vierkante meters. Het is bij Okebox al mogelijk om een opslagruimte te huren vanaf  10,50 per maand. Het kan zijn dat je meer of minder ruimte nodig hebt dan je denkt. Wij zullen daarom een concreet prijsvoorstel doen na de inventarisatie van de exacte opslagbehoefte. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Zo weet u precies wat de kosten zullen zijn!

Materiaal opslag huren?

Een opslag huren voor het opslaan van uw materialen doet u natuurlijk bij OKEBOX. Bij ons profiteert u van verschillende voordelen, zoals: scherpe prijzen, 24/7 beveiliging en een verzekering. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Heb je geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt? Dat is geen probleem. Met onze ruimte calculator kun je de opslagruimte berekenen die jij nodig hebt.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen