Meubelopslag

Home » Meubelopslag

 • Goedkoopste in de regio!
 • Boxen vanaf €9,95 per maand
 • Per 14 dagen opzegbaar
 • 7 dagen per week open

Meubelopslag huren? Ben dan je bij OKÉBOX aan het juiste adres! Bij ons heb je de mogelijkheid om een opslagruimte te huren waarin je tijdelijk je meubels kunt opslaan. Dit is ideaal wanneer je in een verbouwing zit. Of ga je verhuizen naar een kleinere woning en zijn de overige meubels nog niet verkocht? Breng ze dan tijdelijk onder bij OKÉBOX! Wij bieden de beste opslagruimte voor jou!

Meubelopslag prijzen

Wil je graag weten wat een meubelopslag kost? Dit hangt natuurlijk van veel aspecten en uw wensen af. Hoeveel meubels gaat u opslaan? Hoe groot zijn ze? En hoelang wilt u dit doen? Dit zijn allemaal punten die de prijs bepalen. Wij hebben namelijk opslagboxen in verschillende grootte. Meer informatie daarover vindt u hier. Het is dus verstandig om vooraf uzelf deze vragen te stellen en het een en ander op te meten. Wilt u liever informatie en hulp van ons bij de keuze van een inboedel opslag? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

meubelopslag

Zijn mijn meubels altijd veilig opgeslagen?

Uw meubels zijn een kostbaar bezit. Wanneer je gaat verhuizen wil je de huidige meubels vaak meenemen, omdat de aanschaf van nieuwe meubels best kan oplopen. Het is dan ook belangrijk dat u de meubels met een gerust gevoel kunt opslaan. Daar hebben we bij OKÉBOX aan gedacht. Bij ons zijn alle opslagboxen verzekerd tot een bedrag van €2000. Hiermee kunt u met een gerust hart de meubels bij ons achterlaten. Wel zo fijn toch?

Meubelopslag huren?

Een meubelopslag huren doe je natuurlijk bij OKEBOX. Bij ons profiteer je van verschillende voordelen, zoals scherpe prijzen een verzekering en 24/7 beveiliging. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Wij zorgen altijd voor de beste oplossing!

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen