Home » Motor opslag

Motor opslag

Motor opslag nodig? Bij OKÉBOX kunt u tijdelijk een opslagruimte huren voor het stallen van uw motor. Wij bieden kleine tot grote ruimtes aan om voertuigen op te slaan. Zo hebben wij ook een auto opslag, caravan opslag en vouwwagen opslag. Het is bij ons ook mogelijk om accessoires en andere spullen van uw motor bij ons op te slaan. Bekijk hier alle mogelijkheden.

Is mijn motor veilig opgeslagen bij OKEBOX?

Als u de motor tijdelijk achterlaat in een opslag, dan wilt u natuurlijk dat deze veilig staat. Veiligheid staat daarom bij ons voorop. Of het nu gaat om de opslag van uw inboedel of motor, veiligheid is altijd belangrijk. Om deze reden wordt de opslagbox 24/7 bewaakt door 46 camera’s. U kunt er dus vanuit gaan dat uw motor altijd veilig staat.

motor opslag

De kosten voor een motor opslag

De kosten van een motoropslag zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters. Het is bij Okebox al mogelijk om een opslagruimte te huren vanaf  9,95 per maand. Het kan zijn dat u meer of minder ruimte nodig heeft voor het opslaan van uw motor. Wij zullen daarom een concreet prijsvoorstel doen na de inventarisatie van uw exacte opslagbehoefte. Met onze ruimte calculator kunt u de opslagruimte berekenen.

Is de opslag verzekerd?

Een motor kost natuurlijk veel geld. Daarom is het belangrijk dat deze wordt opgeslagen op een veilige plek. De opslagruimtes van Okebox worden 24/7 door onze camera’s bewaakt. Daarnaast is uw motor verzekert tot een bedrag van € 2000. Zo kunt u uw motor zonder zorgen bij ons opslaan.

Motor opslag huren?

Wilt u een opslag huren voor het stallen van uw motor? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Naast alle verzekerings- en veiligheidsvoordelen zijn wij ook de goedkoopste in de regio. Vraag nu vrijblijvend een offerte bij ons aan en wij zullen zo snel mogelijk contact opnemen. Wilt u meer informatie ontvangen? Ook dan kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen graag!

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen