Goedkoopste in de regio!
Boxen vanaf € 9,50 per maand
Per maand opzegbaar
7 dagen per week open

Motorstalling huren? Dan bent u bij OKEBOX Selfstorage aan het juiste adres. In onze vestiging in Volendam hebben wij verschillende tijdelijke opslagruimtes beschikbaar die geschikt zijn om uw motor veilig in op te slaan tijdens bijvoorbeeld de winter voor voordelige tarieven.

Uw motor staat veilig bij OKE-BOX

Wanneer je een motor voor een langere tijd wilt opslaan, is het natuurlijk heel belangrijk dat deze veilig staat, Een motor is een dure aankoop en je wilt niet dat die gestolen wilt worden. Hier hebben we bij Oke-Box aangedacht. Uw motor wordt in onze storage boxes 24 uur per dag bewaakt door maarliefst 46 camera’s. Wanneer u uw motor wilt opslaan, bijvoorbeeld tijdens de winter, staat deze bij OKEBOX altijd veilig.

Motorstalling verzekering

Naast veiligheid tegen inbraak, is het ook belangrijk dat uw motor verzekerd is bij allerlei andere soorten gevaren als brandschade. Daarom bent u bij OKEBOX goed verzekerd. De stalling van de motor is verzekerd tot een waarde van €2000. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te kijken welke opslagbox het beste bij uw wensen past.

WAAROM OKEBOX

calculator

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt? Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
trolley

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het in onze Shop op locatie.
Verhuishulp & materialen
Al vanaf €9,95 p.m.!