Opslag huren Amsterdam

OKEBOX Selfstorage beschikt over optimaal geklimatiseerde, veilige opslagboxen.
Al uw spullen zijn bij OKEBOX in veilige handen.

Goedkoopste in de regio!
Boxen vanaf € 9,95 per maand
Per 14 dagen opzegbaar
7 dagen per week open

Goedkoop opslag huren in de buurt van Amsterdam

Wilt u een opslag huren in de buurt van Amsterdam vanwege een verhuizing van of naar de regio Amsterdam? Of woont u in Amsterdam en komt u gewoon ruimte te kort? Een nieuwe stek, een nieuw begin, een nieuw avontuur of een nieuwe bank. Hoe dan ook wacht u een mooie toekomst. Maar in de tussentijd steken zorgen de kop op. Wat te doen met al mijn spullen? Een opslagruimte in de buurt van Amsterdam is wat u zoekt. Ontdek nu waarom Okebox de oplossing vormt voor al uw zorgen.

Een opslag in de buurt van Amsterdam huren is ideaal voor al uw spullen

Of u nu thuis ruimte te kort komt of u op het punt staat om te verhuizen en uw pand tijdig leeg moet zijn; bij Okebox kunt u al uw spullen veilig bewaren. Opslagruimte in de buurt van Amsterdam is nooit eerder zo handig geweest. Of het nu gaat om koffersets, muziekinstrumenten, winterbanden of racefietsen: wij hebben de ruimte die u nodig hebt.

De voordelen van opslag huren

Opslagruimte huren in de buurt van Amsterdam is nergens anders zo voordelig als bij OKEBOX. Zo hanteert Okebox niet enkel één van de laagste prijzen van de regio, maar is alles zeer snel en eenvoudig voor u geregeld. Al uw spullen worden droog en veilig opgeslagen tot het moment dat u ze weer wenst op te halen. Bovendien kunt u te allen tijde verhuizen naar een grotere of kleinere box. Wenst u meer te weten te komen over de voordelen van Okebox of wenst u meer informatie over onze handige manier van werken? Bent u op zoek naar opslagruimte in de buurt van Amsterdam? Neem dan direct contact met ons op. Een van onze enthousiaste medewerkers staat u graag te woord.

Bekijk ons filmpje! ( 1 min. )

Al vanaf €9,95 p.m.!
Geen extra kosten

Wij hebben altijd ruimte.

VERHUISHULP!
OKEBOX maakt het u zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp.
ZÉÉR EENVOUDIG
Overeenkomsten kunnen per 14 dagen worden opgezegd of aangepast. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.
SNEL GEREGELD
Na uw boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas.
SUPERBEVEILIGING
Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okebox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.
GRATIS GEBRUIK AANHANGWAGEN
U kunt voor het verhuizen van uw spullen gratis gebruik maken van onze aanhangwagen. Wel zo makkelijk! (mits beschikbaar)
GRATIS VERZEKERD TOT € 2.000
De spullen in uw box zijn verzekerd tot een waarde van € 2.000.
calculator

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt? Geen probleem. Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!
Opslagruimte berekenen
trolley

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen. Reserveer vooraf of bestel het in onze Shop op locatie.
Verhuishulp & materialen
Al vanaf €9,95 p.m.!
Geen extra kosten