Opslag voor winterbanden huren?

Op zoek naar een makkelijke én voordelige oplossing voor uw winterbanden?

Goedkoopste in de regio!
Boxen vanaf € 9,50 per maand
Per 14 dagen opzegbaar
7 dagen per week open

De zomer komt er weer aan en dit betekent dat het tijd is om uw banden weer te verwisselen. Echter nemen die winterbanden veel ruimte in. Zeker wanneer u zelf thuis geen opslagruimte hebt. Zeker binnen de regio Amsterdam is de ruimte in- en rondom uw woning schaars én kostbaar en gebruikt u dit liever niet om uw winterbanden op te slaan. Okebox biedt een opslag voor winterbanden, zodat u tijdens de zomermaanden geen last heeft van uw grote winterbanden.

Ook uw zomerbanden kunt u veilig opslaan bij OKEBOX

Uiteraard is het niet enkel mogelijk om uw Winterbanden op te slaan, maar ook uw zomerbanden of andere auto attributen die u liever niet in huis heeft liggen. Bij Okebox kunt u al de opslag van uw Autobanden of andere garage attributen veilig opslaan in een zomerbanden opslag, totdat u ze weer nodig heeft. Wij hebben de ruimte die u nodig hebt.

De voordelen van een winterbanden opslag

De opslag van uw winterbanden is nergens anders zo voordelig als bij OKEBOX. Zo hanteren wij niet alleen één van de laagste prijzen van de regio, maar is alles zeer snel en eenvoudig voor u geregeld. Al uw spullen worden droog en veilig opgeslagen tot het moment dat u ze weer wenst op te halen. Bovendien kunt u te allen tijde verhuizen naar een grotere of kleinere box. Wenst u meer te weten te komen over de voordelen van OKEBOX of wenst u meer informatie over onze handige manier van werken? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op. Een van onze enthousiaste medewerkers staat u graag te woord.

Bekijk ons filmpje! ( 1 min. )

Al vanaf €9,95 p.m.!

Wij hebben altijd ruimte.

VERHUISHULP!
OKEBOX maakt het u zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp.
ZÉÉR EENVOUDIG
Overeenkomsten kunnen per 14 dagen worden opgezegd of aangepast. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.
SNEL GEREGELD
Na uw boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas.
SUPERBEVEILIGING
Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okebox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.
GRATIS GEBRUIK AANHANGWAGEN
U kunt voor het verhuizen van uw spullen gratis gebruik maken van onze aanhangwagen. Wel zo makkelijk! (mits beschikbaar)
GRATIS VERZEKERD TOT € 2.000
De spullen in uw box zijn verzekerd tot een waarde van € 2.000.
calculator

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt? Geen probleem. Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!
Opslagruimte berekenen
trolley

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen. Reserveer vooraf of bestel het in onze Shop op locatie.
Verhuishulp & materialen
Al vanaf €9,95 p.m.!