Opslag winterbanden

Home » Opslag winterbanden

 • Goedkoopste in de regio!
 • Boxen vanaf €9,95 per maand
 • Per 14 dagen opzegbaar
 • 7 dagen per week open

Opslag voor winterbanden nodig? Dan moet je bij OKÉBOX zijn. Bij ons vind je namelijk gegarandeerd de goedkoopste tijdelijke opslagruimte in de regio. Heb jij thuis zelf geen ruimte om je winterbanden op te bergen? Kom dan direct naar OKÉBOX om jouw tijdelijke opslagruimte te huren!

Opslag voor winterbanden ook voor zomerbanden!

Uiteraard is het niet enkel mogelijk om uw winterbanden op te slaan, maar ook uw zomerbanden of andere auto attributen die u liever niet in huis heeft liggen. Bij OKÉBOX kunt u al de opslag van uw autobanden of andere garage attributen veilig opslaan in een zomerbanden opslag, totdat u ze weer nodig heeft. Wij hebben de ruimte die u nodig hebt.

De voordelen van een winterbanden opslag

De opslag van uw winterbanden is nergens anders zo voordelig als bij OKÉBOX. Zo hanteren wij niet alleen één van de laagste prijzen van de regio, maar is alles zeer snel en eenvoudig voor u geregeld. Al uw spullen worden droog en veilig opgeslagen tot het moment dat u ze weer wenst op te halen. Bovendien kunt u te allen tijde verhuizen naar een grotere of kleinere box. Wenst u meer te weten te komen over de voordelen van OKÉBOX of wenst u meer informatie over onze handige manier van werken? Neem dan direct vrijblijvend contact met ons op. Een van onze enthousiaste medewerkers staat u graag te woord.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen