Opslagruimte Alkmaar

OKEBOX Selfstorage beschikt over optimaal geklimatiseerde, veilige opslagboxen.
Al uw spullen zijn bij OKEBOX in veilige handen.

Opslagruimte Alkmaar

Opslagruimte nabij Alkmaar nodig, omdat u niet weet waar u heen moet met uw spullen? Dan heeft Okebox voor u de perfecte oplossing in huis. Bij Okebox kunt u namelijk al uw spullen tijdelijk opslaan, zonder dat u er ook maar enig omkijken naar heeft. Of het nu gaat om een tijdelijke verhuizing of spullen die in de weg staan, u kunt een opslagruimte in de buurt van Alkmaar nergens zo goedkoop krijgen als bij Okebox. U kunt verhuishulp krijgen en alles wordt snel en efficiënt geregeld. Bij Okebox staan uw spullen dan ook veilig opgeslagen en wordt de beste kwaliteit en service geboden.

Optimale veiligheid wordt gegarandeerd bij het huren van een box

Een opslagruimte in de regio Alkmaar is dan ook snel geregeld via Okebox. U kunt kiezen uit een uitgebreid aanbod op maat, waarbij een snelle en uitstekende service wordt geboden. Zo worden uw spullen altijd op een correcte en efficiënte manier verplaatst en opgeborgen. Een box naar keuze is snel geregeld en de overeenkomst wordt direct ter plaatse geregeld. Na overeenkomst krijgt u een slot met twee sleutels en alsmede een toegangspas tot uw box. Alle spullen staan dan ook zeer veilig en droog opgeslagen. Elke sleutel staat geregistreerd, waardoor de veiligheid gegarandeerd wordt. Daarnaast wordt alles 24 uur per dag door 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

Opslagruimte Alkmaar: Waarom OKEBOX?

Uw spullen in een opslagruimte in de regio Alkmaar is dan ook de perfecte oplossing. Ook wanneer u een overeenkomst bent aangegaan, dan is deze maandelijks opzegbaar of tussentijds aanpasbaar. Daardoor zit u nergens voor lange tijd aan vast, wat het aantrekkelijk maakt om tijdelijk uw spullen op te slaan in een box van Okebox. Okebox is daarnaast veruit de goedkoopste dienstverlener in de regio. Kwaliteit, service en maatwerk staan dan ook voorop bij Okebox dat snel en efficiënt het verhuizen en opslaan van uw spullen voor u regelt. Een box huren is dan ook snel en eenvoudig geregeld bij Okebox.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen