Opslagruimte Amsterdam Noord

OKEBOX Selfstorage beschikt over optimaal geklimatiseerde, veilige opslagboxen.
Al uw spullen zijn bij OKEBOX in veilige handen.

Home » Opslagruimte Amsterdam Noord

Opslagruimte Amsterdam Noord

Opslagruimte in de regio Amsterdam Noord nodig, omdat u gaat verhuizen van of naar regio Amsterdam Noord? Of woont u in Amsterdam Noord en komt u simpelweg ruimte te kort? Een nieuwe stek, een nieuw begin, een nieuw avontuur of een nieuwe bank. Hoe dan ook wacht u een mooie toekomst. Maar in de tussentijd steken zorgen de kop op. Wat te doen met al mijn spullen? Een opslagruimte in de buurt van Amsterdam Noord, is wat u zoekt. Ontdek nu waarom Okebox de oplossing vormt voor al uw zorgen.

Een box huren is ideaal voor al uw spullen

Of u nu thuis ruimte te kort komt of dat u op het punt staat om te verhuizen en uw pand tijdig leeg moet zijn; bij Okebox kunt u al uw spullen veilig bewaren. Een opslagruimte in de buurt van Amsterdam Noord is nog nooit zo handig geweest. Wij zijn namelijk gevestigd in Volendam en dit is maar 15 minuten rijden vanaf Amsterdam Noord. Onze locatie zorgt ervoor dat wij veel lagere tarieven kunnen aanbieden! Of het nu gaat om koffersets, muziekinstrumenten, winterbanden of racefietsen: wij hebben de ruimte die u nodig hebt.

Op zoek naar opslagruimte in de buurt van Amsterdam Noord?

Een opslagruimte huren in de buurt van Amsterdam Noord is nergens anders zo voordelig als bij OKEBOX. Zo hanteert Okebox niet alleen één van de laagste prijzen van de regio, maar is alles zeer snel en eenvoudig voor u geregeld. Al uw spullen worden droog en veilig opgeslagen tot het moment dat u ze weer wenst op te halen. Bovendien kunt u te allen tijde verhuizen naar een grotere of kleinere box. Wenst u meer te weten te komen over de voordelen van Okebox of wenst u meer informatie over onze handige manier van werken? Bent u op zoek naar opslagruimte in de buurt van Amsterdam Noord? Neem dan direct contact met ons op. Een van onze enthousiaste medewerkers staat u graag te woord.

prijzen-amsterdam-noord
Wat kost een opslagruimte bij OKEBOX?

De opslagruimte in de regio Amsterdam bij OKEBOX heeft u al vanaf 9,95 per maand.

Is er een opzegtermijn bij OKEBOX?

Nee bij OKEBOX is er geen opslagtermijn. U kunt de opslagruimte per maand opzeggen.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen