Opslagruimte Amsterdam

Opslagruimte nabij Amsterdam nodig? OKEBOX Selfstorage beschikt over optimaal geklimatiseerde, veilige opslagboxen in uw regio.
Al uw spullen zijn bij OKEBOX in veilige handen.

Home » Opslagruimte Amsterdam

Opslagruimte Amsterdam

Opslagruimte in de regio Amsterdam nodig omdat u gaat verhuizen van of naar de regio Amsterdam? Of komt u simpelweg ruimte te kort? Dan is OKÉBOX Selftorage de oplossing voor u. Een nieuwe woning, een nieuw begin, een nieuw avontuur of gewoon een verbouwing. Bij al deze werkzaamheden Hoe dan ook wacht u een mooie toekomst. Maar in de tussentijd steken zorgen de kop op. Wat te doen met al mijn spullen? Opslagruimte in Amsterdam is wat u zoekt. Ontdek nu waarom OKÉBOX de oplossing vormt voor al uw zorgen.

Opslagruimte huren in de buurt van Amsterdam is ideaal voor al uw spullen

Opslagruimte in de regio Amsterdam kan u de uitkomst bieden waar u naar op zoek bent. Of u nu thuis ruimte te kort komt of u op het punt staat om te verhuizen en uw pand tijdig leeg moet zijn, bij OKÉBOX kunt u al uw spullen veilig bewaren. Opslagruimte in Amsterdam is nooit eerder zo handig geweest. Of het nu gaat om extra bergruimte voor koffersets, muziekinstrumenten, racefietsen of de opslag winterbanden, de ruimte die u nodig hebt, is binnen handbereik.

opslagruimte amsterdam

Opslag mogelijkheden

Onze opslag ruimtes kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Voor zakelijk gebruik, zoals materiaal opslag hebben wij geschikte boxen. Ook voor de particulieren die inboedel opslag nodig hebben, faciliteren wij alle mogelijkheden om uw spullen veilig en verantwoord op te slaan. Voor de juiste opslag van uw spullen van verschillend formaat, of voor de opslag van voertuigen zoals vouwwagen opslag, zijn onze boxen uitermate geschikt. Om uw eigendommen zo veilig mogelijk te vervoeren en op te slaan, bieden wij een praktisch assortiment hoezen, dekens en verhuisboxen aan. Als extra service kunt u ook gratis gebruik maken van de verhuishulp. Voor uw gemak kunt u gebruik maken van onze steekwagen en aanhangwagen.

opslagruimte nabij amsterdam

De voordelen van een tijdelijke opslag in Amsterdam

Opslagruimte huren in Amsterdam is nergens anders zo voordelig als bij OKÉBOX Self Storage. Zo hanteert OKÉBOX niet enkel één van de laagste prijzen van de regio, maar is alles zeer snel en eenvoudig voor u geregeld. Al uw spullen worden droog en veilig opgeslagen tot het moment dat u ze weer wenst op te halen. Het voordeel is dat u binnen 20 minuten in Volendam bent om uw spullen te brengen of op te halen. Op het industrieterrein waar wij gevestigd zijn is genoeg ruimte om in- en uit te laden. Zo heeft u dus geen last van de drukke binnenstad van Amsterdam. Ons hele pand, en dus ook uw tijdelijke opslagruimte, is voorzien van beveiliging. Zo liggen alle spullen dus 24/7 veilig opgeslagen. Bovendien kunt u altijd verhuizen naar een grotere of kleinere box. Wilt u meer te weten te komen over de voordelen van OKÉBOX of wilt u meer informatie over onze handige manier van werken? Neem dan direct contact met ons op. Een van onze enthousiaste medewerkers staat u graag te woord.

Gebruikmaken van opslagruimte in Amsterdam

De meeste andere aanbieders om een box te huren in Amsterdam zitten op afgelegen locaties in Amsterdam. Daarnaast is het voor veel huurders een behoorlijke reis om van huis naar bv. de Zuidas te komen met alle bijkomende drukte. Samen met onze lage prijs is de locatie voor veel Amsterdammers een reden om naar OKÉBOX in Volendam te rijden. U bent slechts 15 minuten onderweg, zonder file! Wacht als Amsterdammer niet langer en kies er voor om uw box te huren bij OKÉBOX.

tarieven-opslagruimte

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen