Opslagruimte Amsterdam

OKEBOX Selfstorage beschikt over optimaal geklimatiseerde, veilige opslagboxen.
Al uw spullen zijn bij OKEBOX in veilige handen.

Al vanaf €9,95 p.m.!

Wij hebben altijd ruimte.

VERHUISHULP!
OKEBOX maakt het u zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp.
ZÉÉR EENVOUDIG
Overeenkomsten kunnen per 14 dagen worden opgezegd of aangepast. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.
SNEL GEREGELD
Na uw boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas.
SUPERBEVEILIGING
Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okebox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.
GRATIS GEBRUIK AANHANGWAGEN
U kunt voor het verhuizen van uw spullen gratis gebruik maken van onze aanhangwagen. Wel zo makkelijk! (mits beschikbaar)
GRATIS VERZEKERD TOT € 2.000
De spullen in uw box zijn verzekerd tot een waarde van € 2.000.
Goedkoopste in de regio!
Boxen vanaf € 9,95 per maand
Per 14 dagen opzegbaar
7 dagen per week open

Op zoek naar opslagruimte in Amsterdam ?

Bent u op zoek naar een Opslagruimte in Amsterdam, omdat u gaat verhuizen van of naar de regio Amsterdam? Of woont u in Amsterdam en komt u simpelweg ruimte te kort? Dan is OKE-Box Selftorage de oplossing voor u. Een nieuwe woning, een nieuw begin, een nieuw avontuur of gewoon een verbouwing. Bij al deze werkzaamheden  Hoe dan ook wacht u een mooie toekomst. Maar in de tussentijd steken zorgen de kop op. Wat te doen met al mijn spullen? Opslagruimte in Amsterdam is wat u zoekt. Ontdek nu waarom Okebox de oplossing vormt voor al uw zorgen.

Een box huren in de buurt van Amsterdam is ideaal voor al uw spullen

Of u nu thuis ruimte te kort komt of u op het punt staat om te verhuizen en uw pand tijdig leeg moet zijn, bij Okebox kunt u al uw spullen veilig bewaren. Opslagruimte in Amsterdam is nooit eerder zo handig geweest. Of het nu gaat om koffersets, muziekinstrumenten, racefietsen of de opslag voor winterbanden. Wij hebben de ruimte die u nodig hebt.

De voordelen van een tijdelijke opslag in Amsterdam

Opslagruimte huren in Amsterdam is nergens anders zo voordelig als bij OKEBOX Self Storage. Zo hanteert Oke-Box niet enkel één van de laagste prijzen van de regio, maar is alles zeer snel en eenvoudig voor u geregeld. Al uw spullen worden droog en veilig opgeslagen tot het moment dat u ze weer wenst op te halen. Het voordeel is dat u binnen 20 minuten in Volendam bent om uw spullen te brengen of op te halen. Op het industrieterrein waar wij gevestigd zijn is genoeg ruimte om in- en uit te laden. Zo heeft u dus geen last van de drukke binnenstad van Amsterdam. Ons hele pand, en dus ook uw tijdelijke opslagruimte, is voorzien van beveiliging. Zo liggen alle spullen dus 24/7 veilig opgeslagen. Bovendien kunt u altijd verhuizen naar een grotere of kleinere box. Wilt u meer te weten te komen over de voordelen van Oke-Box of wilt u meer informatie over onze handige manier van werken? Neem dan direct contact met ons op. Een van onze enthousiaste medewerkers staat u graag te woord.

Gebruik maken van opslagruimte in Amsterdam

De meeste andere aanbieders om een box te huren in Amsterdam zitten op afgelegen locaties in Amsterdam. Daarnaast is het voor veel huurders een behoorlijke reis om van huis naar bv. de Zuidas te komen met alle bijkomende drukte. Samen met onze lage prijs is de locatie voor veel Amsterdammers een reden om naar OKEBOX in Volendam te rijden. U bent slechts 15 minuten onderweg, zonder file! Wacht als Amsterdammer niet langer en kies er voor om uw te box huren Amsterdam te verplaatsen naar OKEBOX.

Soorten opslag:

Voor de particulier hebben biedt OKEBOX de volgende soorten opslag aan:

Voor de Zakelijke markt bieden we aan:

Gebruik maken van opslagruimte amsterdam

Om gebruik te maken van een box bij Okebox kunt u online een offerte-aanvraag indienen. U krijgt binnen 1 werkdag een passende offerte in uw mailbox. Uiteindelijk zal ter plekke duidelijk worden hoeveel ruimte u daadwerkelijk nodig heeft. Er gaat namelijk veel meer in een m3 dan u bij voorbaat denkt nodig te hebben! Zo weten we zeker dat iedere klant de juiste hoeveelheid opslagruimte beschikbaar heeft en niemand teveel betaald. Wilt u te weten komen hoeveel opslagruimte u denkt nodig te hebben? Gebruik dan onze handige Ruimtecalculator.

Okebox biedt Opslagruimte Amsterdam ook aan in:

Wij zijn handig voor alle steden en dorpen in de buurt. Uiteraard ook de goedkoopste en parkeren kan eenvoudig voor de deur.

Niet alleen zijn onze opslagruimtes voorzien van optimale beveiliging. Wij maken het u ook zeer eenvoudig om uw spullen in uw ruimte te plaatsen. Snel, betaalbaar en efficiënt.

Tags en Quotes voor Opslagruimte Amsterdamgrote opslagruimte huren Amsterdam voor spullen, makkelijk bereikbare opslagruimte huren Amsterdam om voorraad op te slaan, opslagruimte Amsterdam huren ook tijdelijk, huur opslagruimte Amsterdam makkelijk geregeld, opslagruimte Amsterdam huren online regelen, huur opslagruimte Amsterdam voor spullen die u niet wilt weggooien, voordelige opslagruimte huren Amsterdam met bewaking, tijdelijke opslagruimte Amsterdam huren omdat je gaat verbouwen, goedkope opslagruimte Amsterdam omdat het leven al zo duur is, goedkope opslagruimte Amsterdam vind je bij OKEBOX, goedkope opslagruimte huren Amsterdam is mogelijk, maar OKEBOX is goedkoper, voordelige opslagruimte Amsterdam binnen 20 minuten bereikbaar, box huren Amsterdam voordeliger dan bij OKEBOX kan haast niet, opslagbox huren in Amsterdam tijdens de winter voor je watersportkleding, goedkope opslag Amsterdam in de zomer voor je wintersportspullen, toegankelijke opslag Amsterdam want niemand wil niet bij zijn spullen kunnen wanneer jij dat wilt, huur een opslagbox Amsterdam, opslag in Amsterdam, opslag huren Amsterdam, opslag in Amsterdam huren, huur opslag Amsterdam, goedkope opslag huren Amsterdam, voordelige opslag huren Amsterdam

Bekijk ons filmpje! ( 1 min. )

Al vanaf €9,95 p.m.!
Prijzen voor het huren van een opslagbox
calculator

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt? Geen probleem. Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!
Opslagruimte berekenen
trolley

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen. Reserveer vooraf of bestel het in onze Shop op locatie.
Verhuishulp & materialen
Al vanaf €9,95 p.m.!