Opslagruimte Assendelft

OKEBOX Selfstorage beschikt over optimaal geklimatiseerde, veilige opslagboxen.
Al uw spullen zijn bij OKEBOX in veilige handen.

Al vanaf €9,95 p.m.!

Wij hebben altijd ruimte.

VERHUISHULP!
OKEBOX maakt het u zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp.
ZÉÉR EENVOUDIG
Overeenkomsten kunnen per 14 dagen worden opgezegd of aangepast. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.
SNEL GEREGELD
Na uw boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas.
SUPERBEVEILIGING
Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okebox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.
GRATIS GEBRUIK AANHANGWAGEN
U kunt voor het verhuizen van uw spullen gratis gebruik maken van onze aanhangwagen. Wel zo makkelijk! (mits beschikbaar)
GRATIS VERZEKERD TOT € 2.000
De spullen in uw box zijn verzekerd tot een waarde van € 2.000.
Goedkoopste in de regio!
Boxen vanaf € 9,95 per maand
Per 14 dagen opzegbaar
7 dagen per week open

Huur een opslagruimte in de buurt van Assendelft!

Bij een verhuizing is het nooit helemaal zeker wat er gaat gebeuren. Het kan zomaar gebeuren dat uw eigen huis in Assendelft of omgeving eerder wordt verkocht dan dat u in het volgende huis terecht kunt. Of dat er aan uw nieuwe huis in Assendelft nog zoveel geklust moet worden dat u er tijdelijk nog niet in kunt. In zo`n situatie zit u natuurlijk met een probleem, want waar laat u in de tussentijd uw hele inboedel? Natuurlijk kunt u altijd proberen om uw spullen ergens bij vrienden te stallen, maar dan moet u wel net geluk hebben dan er iemand met ruimte in de buurt woont. Veel makkelijk is het om op zoek te gaan naar een opslagruimte in Assendelft.

Opslag Assendelft: waarom Okebox?

Met Okebox vind u gegarandeerd het beste aanbod voor een goede opslagruimte in de regio Assendelft voor de laagste prijs. U kunt kiezen uit boxen met diverse afmetingen, waardoor het niet uitmaakt hoeveel spullen u kwijt wilt. Daarnaast is Okebox ideaal voor een tijdelijke opslag. Het maandbedrag is, zeker afgezet tegen de kosten voor een verhuizing, erg laag en u kunt de box op ieder moment weer leeghalen en het huurcontract opzeggen. Op deze manier biedt Okebox u de grootste flexibiliteit voor de laagste prijs.

Veiligheid gegarandeerd

Daarnaast doen we ons best om u zo goed mogelijk te helpen met de tijdelijke verhuizing naar de tijdelijke opslagruimte in de buurt van Assendelft. Als u wilt helpen wij u met verhuizen en kunt u uw tijd en energie aan andere zaken besteden. Zodra u een opslagbox heeft uitgekozen, krijgt u van ons een eigen slot, met twee sleutels en een toegangspas. De toegangspas heeft u nodig om ons beveiligde complex binnen te komen. Uw spullen worden namelijk veilig bewaard. Elke sleutel staat geregistreerd en we hebben 46 camera`s die 24 uur per dag alles in de gaten houden.

Bereken wat u nodig heeft

Bent u op zoek naar een tijdelijke opslagruimte in de regio Assendelft? Kijk dan ook eens bij onze ruimtecalculator. Hiermee komt u heel eenvoudig te weten hoeveel opslagruimte u nodig heeft en hoeveel u dit gaat kosten. Met Okebox vindt u gegarandeerd de beste opslagruimte voor de laagste prijs.

Bekijk ons filmpje! ( 1 min. )

Al vanaf €9,95 p.m.!
calculator

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt? Geen probleem. Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!
Opslagruimte berekenen
trolley

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen. Reserveer vooraf of bestel het in onze Shop op locatie.
Verhuishulp & materialen
Al vanaf €9,95 p.m.!