Opslagruimte Assendelft

OKEBOX Selfstorage beschikt over optimaal geklimatiseerde, veilige opslagboxen.
Al uw spullen zijn bij OKEBOX in veilige handen.

Opslagruimte Assendelft

Huur een opslagruimte in de buurt van Assendelft!

Bij een verhuizing is het nooit helemaal zeker wat er gaat gebeuren. Het kan zomaar gebeuren dat uw eigen huis in Assendelft of omgeving eerder wordt verkocht dan dat u in het volgende huis terecht kunt. Of dat er aan uw nieuwe huis in Assendelft nog zoveel geklust moet worden dat u er tijdelijk nog niet in kunt. In zo`n situatie zit u natuurlijk met een probleem, want waar laat u in de tussentijd uw hele inboedel? Natuurlijk kunt u altijd proberen om uw spullen ergens bij vrienden te stallen, maar dan moet u wel net geluk hebben dan er iemand met ruimte in de buurt woont. Veel makkelijk is het om op zoek te gaan naar een opslagruimte in Assendelft.

Opslag Assendelft: waarom Okebox?

Met Okebox vind u gegarandeerd het beste aanbod voor een goede opslagruimte in de regio Assendelft voor de laagste prijs. U kunt kiezen uit boxen met diverse afmetingen, waardoor het niet uitmaakt hoeveel spullen u kwijt wilt. Daarnaast is Okebox ideaal voor een tijdelijke opslag. Het maandbedrag is, zeker afgezet tegen de kosten voor een verhuizing, erg laag en u kunt de box op ieder moment weer leeghalen en het huurcontract opzeggen. Op deze manier biedt Okebox u de grootste flexibiliteit voor de laagste prijs.

Veiligheid gegarandeerd

Daarnaast doen we ons best om u zo goed mogelijk te helpen met de tijdelijke verhuizing naar de tijdelijke opslagruimte in de buurt van Assendelft. Als u wilt helpen wij u met verhuizen en kunt u uw tijd en energie aan andere zaken besteden. Zodra u een opslagbox heeft uitgekozen, krijgt u van ons een eigen slot, met twee sleutels en een toegangspas. De toegangspas heeft u nodig om ons beveiligde complex binnen te komen. Uw spullen worden namelijk veilig bewaard. Elke sleutel staat geregistreerd en we hebben 46 camera`s die 24 uur per dag alles in de gaten houden.

Bereken wat u nodig heeft

Bent u op zoek naar een tijdelijke opslagruimte in de regio Assendelft? Kijk dan ook eens bij onze ruimtecalculator. Hiermee komt u heel eenvoudig te weten hoeveel opslagruimte u nodig heeft en hoeveel u dit gaat kosten. Met Okebox vindt u gegarandeerd de beste opslagruimte voor de laagste prijs.

Wat kost een opslagruimte bij OKEBOX?

De opslagruimte in de regio Assendelft bij OKEBOX heeft u al vanaf 9,95 per maand.

Is er een opzegtermijn bij OKEBOX?

Nee bij OKEBOX is er geen opslagtermijn. U kunt de opslagruimte in de regio Assendelft per maand opzeggen.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen