Opslagruimte de Rijp

OKEBOX Selfstorage beschikt over optimaal geklimatiseerde, veilige opslagboxen.
Al uw spullen zijn bij OKEBOX in veilige handen.

Home » Opslagruimte de Rijp

Opslagruimte de Rijp

De beste opslagruimte nabij De Rijp

Zoekt u een opslagruimte in de regio de Rijp? Misschien staat u op het punt te verhuizen en heeft u tijdelijk een plek nodig waar u een deel van uw spullen tijdelijk kwijt kunt? U bent bij OKEBOX dan aan het juiste adres. Onze opslagruimtes hebben namelijk een aantal belangrijke kenmerken. Als eerste zijn al onze opslagboxen ruim opgezet, zodat u hier veel spullen kwijt kunt. Ook zorgen wij goed voor de veiligheid van onze boxen, zodat u zeker weet dat uw spullen hier geheel veilig kunnen staan. En als laatste, maar niet geheel onbelangrijk, wij bieden u zeer lage prijs voor het opbergen van uw spullen.

Opslagruimte in de buurt van De Rijp

Als u in De Rijp woont, of hier een bedrijf heeft, en in de buurt opslagruimte zoekt, dan raden we u aan om eens langs te komen bij OKEBOX. U kunt dan zien hoe onze faciliteiten er uitzien en als u overtuigd bent direct een van onze ruimtes huren. U zit bij ons niet meteen vast aan een langdurig contract. Ongeacht of u een contract voor korte of langere tijd afsluit, kunt u bij ons namelijk altijd maandelijks opzeggen. Dit houdt in dat u niet aan onze diensten vastzit als u bijvoorbeeld onverhoopt sneller uw nieuwe woonruimte kunt betrekken. We vertellen u hier graag meer over in een persoonlijk gesprek. Dit kan persoonlijk, u kunt ook altijd telefonisch contact met ons opnemen.

Meer weten over opslagruimte nabij De Rijp?

Voor opslagruimte in de buurt van De Rijp zit u bij OKEBOX goed. Het huren van een box is snel en eenvoudig geregeld, waarnaast wij er ook voor kunnen zorgen dat uw spullen snel naar uw box verhuisd worden. Het is door onze flexibele contracten zeer aantrekkelijk om bij ons voor kortere tijd een box te huren, alhoewel u de spullen natuurlijk ook langere tijd bij ons kunt laten staan. U krijgt bij ons een tweetal sleutels en een speciale toegangspas om toegang tot uw box te krijgen. Meer weten? U vindt alle informatie overzichtelijk bij elkaar op onze website!

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen