Opslagruimte Katwoude

Opslagruimte nabij Katwoude nodig? OKEBOX Selfstorage beschikt over optimaal geklimatiseerde, veilige opslagboxen in uw regio.
Al uw spullen zijn bij OKEBOX in veilige handen.

Home » Opslagruimte Katwoude

De opslagruimte aanbieder voor Katwoude

Voor mensen die woonachtig zijn in Katwoude, of die hier hun kantoor hebben, richten wij graag de aandacht op het volgende. Zoekt u een opslagruimte, tijdelijk of voor onbepaalde tijd? We raden u dan aan om eens de boxen van OKEBOX in overweging te nemen. Deze opslagruimte is gevestigd in Volendam, wat voor iedereen in Katwoude letterlijk om de hoek is. U kunt bij ons terecht als u op zoek bent naar zakelijke opslagruimte, maar ook als u bijvoorbeeld tijdelijk uw inboedel op een veilige plek op wil slaan. Ook als u bij uw bedrijf geen ruimte meer heeft voor uw hele voorraad, bent u bij ons aan het juiste adres.

opslagruimte katwoude

Opslagruimte nabij Katwoude

Er is een aantal dingen heel belangrijk als u op zoek bent naar een betrouwbare opslagruimte. U kunt dan denken aan bijvoorbeeld de veiligheid van de spullen die u in uw box neerzet. Wij zorgen er voor dat inbrekers geen kans maken bij uw box, maar denken ook aan zaken als brandveiligheid en wateroverlast. Het is ook belangrijk dat u in uw box genoeg ruimte heeft om al uw spullen neer te zetten. U zult zien dat u bij ons een flinke ruimte tot uw beschikking heeft en dat u daar heel wat kwijt kunt! Een betere prijs/kwaliteit verhouding zult u niet snel tegenkomen!

opslagruimte nabij katwoude

Meer weten over opslagruimte nabij Katwoude?

Voor meer informatie over opslagruimte nabij Katwoude kunt u altijd contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar van maandag tot en met zaterdag, waar nog eens bij komt dat u zeven dagen per week bij uw box kunt komen. Het is dan ook al deze dagen mogelijk om spullen uit uw box te halen of hier nieuwe items in te plaatsen. U bent altijd welkom om eens bij ons langs te komen en de opslagruimtes te bekijken. U kunt hier dan ook gelijk een box bij ons huren.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen