Opslagruimte Landsmeer

OKEBOX Selfstorage beschikt over optimaal geklimatiseerde, veilige opslagboxen.
Al uw spullen zijn bij OKEBOX in veilige handen.

Al vanaf €9,95 p.m.!

Wij hebben altijd ruimte.

VERHUISHULP!
OKEBOX maakt het u zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp.
ZÉÉR EENVOUDIG
Overeenkomsten kunnen per 14 dagen worden opgezegd of aangepast. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.
SNEL GEREGELD
Na uw boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas.
SUPERBEVEILIGING
Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okebox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.
GRATIS GEBRUIK AANHANGWAGEN
U kunt voor het verhuizen van uw spullen gratis gebruik maken van onze aanhangwagen. Wel zo makkelijk! (mits beschikbaar)
GRATIS VERZEKERD TOT € 2.000
De spullen in uw box zijn verzekerd tot een waarde van € 2.000.
Goedkoopste in de regio!
Boxen vanaf € 9,95 per maand
Per 14 dagen opzegbaar
7 dagen per week open

Op zoek naar opslagruimte nabij Landsmeer?

Zit u midden in een verhuizing en kunt u nergens uw spullen kwijt? Stop ze dan zo lang in een opslagruimte nabij Landsmeer. Op deze manier kunt u rustig de tijd nemen voor uw verhuizing, verbouwing of lange reis, zonder dat uw meubels in de weg staan. Met een opslagruimte nabij Landsmeer van Okebox bent u zonder meer het beste uit. Een Okebox is gegarandeerd de goedkoopste van de omgeving en als u wilt helpen we u ook nog eens met de verhuizing.

Diverse maten

Bij Okebox kunt u kiezen uit diverse soorten en maten opslagruimtes. De kleinste die we in de aanbieding hebben is 1 kubieke meter en de grootste 94 kubieke meter. Dat is in principe genoeg om uw hele inboedel op te slaan, zelfs van een groot huis. Daarbij krijgt u van ons anderhalf uur gratis verhuisservice om u alle zorg van het verhuizen uit handen te nemen. Zo kunt u zich richten op uw verbouwing of verhuizing.

Ook zakelijk interessant

Daarnaast is een opslagruimte nabij Landsmeer natuurlijk niet alleen handig voor particulieren. Ook voor bedrijven kan het heel handig zijn om een extra opslagruimte te hebben. Denk bijvoorbeeld aan de mogelijkheid om uw papieren archief op te slaan, of bepaalde goederen die u tijdelijk niet nodig heeft. Het voordeel van een Okebox is dat u standaard twee sleutels plus een toegangspas van ons krijgt. Daarmee kunt u op ieder moment van de dag bij uw opslagruimte komen en goederen in- en uitladen. Daarnaast laten we ons er op voorstaan dat de veiligheid van uw goederen gegarandeerd is. We hebben 46 camera`s die uw bezittingen 24 uur per dag in de gaten houden.

Opslagruimte Landsmeer: Waarom OKEBOX?

Daarnaast is het mogelijk om uw opslagruimte op ieder moment ook weer op te zeggen. Op deze manier zijn we niet alleen het goedkoopst, maar ook het meest flexibel. U zit bij ons nergens aan vast. Ook als u uw spullen maar voor een korte tijd wilt opslaan. Bent u op zoek naar een opslagruimte in de buurt van Landsmeer? Aarzel dan niet en vul de ruimtecalculator in. Daarmee weet u binnen de kortste keren hoeveel opslagruimte u nodig heeft en hoeveel u daarvoor moet betalen.

Bekijk ons filmpje! ( 1 min. )

Al vanaf €9,95 p.m.!
calculator

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt? Geen probleem. Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!
Opslagruimte berekenen
trolley

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen. Reserveer vooraf of bestel het in onze Shop op locatie.
Verhuishulp & materialen
Al vanaf €9,95 p.m.!