Opslagruimte Wormer

OKEBOX Selfstorage beschikt over optimaal geklimatiseerde, veilige opslagboxen.
Al uw spullen zijn bij OKEBOX in veilige handen.

Home » Opslagruimte Wormer

Opslagruimte Wormer

Op zoek naar een opslagruimte nabij Wormer?

U vindt het bij Okebox!

Bent u op zoek naar opslagruimte in de buurt van Wormer? Dan bent u bij Okebox aan het juiste adres. Onze opslagruimte is gegarandeerd de goedkoopste in de regio Wormer en omgeving. Bovendien doen we ons best om zo goed mogelijk te helpen. Zo bieden we een verhuishulp aan, als u zelf moeite heeft om alle spullen over te brengen en kunt u op ieder moment de spullen ook weer op komen halen en het huurcontract stopzetten. Ideaal dus als u een tijdje van uw spullen af wilt.

Waarom een opslagruimte?

Dit kan bijvoorbeeld heel fijn zijn als u net in een verhuizing zit, maar uw eigen huis al eerder heeft verkocht dan dat u in uw nieuwe huis terecht kunt. In dat geval is het fijn om een opslagruimte nabij Wormer te hebben waar u rustig uw spullen kunt parkeren om u vervolgens te richten op uw nieuwe huis. Ook bij een grote verbouwing is het soms fijn om (een deel van) uw spullen op te slaan in een opslagruimte, zodat u uw handen vrij heeft. Ook voor bedrijven is het soms handig om een externe opslagruimte te hebben. Bijvoorbeeld als uw archief te groot wordt en uw kantoor te klein.

Veiligheid voorop

Bij Okebox kunt u kiezen tussen diverse maten opslagruimtes. De kleinste die wij hebben is 13,5 kubieke meter. Dat loopt door tot een maximale opslagruimte van maar liefst 22,5 kubieke meter. In principe is dit zelfs voor de grootste inboedel genoeg. Heeft u er eentje gekozen, dan helpen wij u dus eventueel met de verhuizing en krijgt u van ons een toegangspas, plus twee sleutels. Hiermee kunt u op ieder moment van de dag bij uw spullen. Daarnaast is veiligheid uiteraard erg belangrijk voor ons. Op ons complex liggen veel waardevolle spullen opgeslagen en die bewaken wij 24 uur met dag met 46 camera`s. Op deze manier hoeft u zich nergens druk over te maken.

Ruimtecalculator

Bent u op zoek naar opslagruimte nabij Wormer of omgeving? Aarzel dan niet en bereken met de ruimtecalculator hoeveel ruimte u nodig heeft voor uw spullen. Vervolgens kunt u kijken welke opslagbox het beste bij u past en hoeveel deze kost. Één ding is zeker. Met Okebox bent u zonder meer het beste uit.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen