Home » Pallet opslag

Pallet opslag

 • Goedkoopste in de regio!
 • Boxen vanaf €10,50 per maand
 • Per 14 dagen opzegbaar
 • 7 dagen per week open

Pallet opslag nodig? Dan bent u bij Okebox aan het juiste adres. Wij hebben diverse opslagruimtes beschikbaar in onze vestiging in Volendam. Hier vindt u meer informatie over de mogelijkheden, kosten en voordelen van deze opslagruimtes.

Voordelen van een pallet opslag

Pallets nemen veel ruimte in beslag. Het is daarom handig om deze op te slaan in een opslag. Het is mogelijk om deze tijdelijk te huren. Onze opslagruimtes hebben geen opzegtermijn, waardoor u nergens aan vast zit. Het is bovendien ook mogelijk om andere spullen op te slaan. Denk hierbij aan voorraad, materialen of andere goederen.

pallet opslag

De kosten van een pallet opslag

De kosten voor het huren van een pallet opslag zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters. Het is bij Okebox al mogelijk om een box te huren vanaf  10,50 per maand. Het kan gebeuren dat u meer of minder ruimte nodig heeft voor uw pallets dan dat u denkt. Wij zullen daarom een concreet prijsvoorstel doen na de inventarisatie van uw exacte opslagbehoefte. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Zo weet u precies wat de kosten zullen zijn voor het huren van een palletopslag.

Is de opslag verzekerd?

Om de drempel voor het huren van een palletopslag nog lager te maken, worden de opslagruimtes verzekerd tot een bedrag van € 2000,-. Of er nu veel of weinig pallets zijn opgeslagen, u kunt zonder zorgen gebruik maken van onze opslagruimtes. Neem vandaag nog contact met ons op om de voorwaarden te bespreken.

opslag pallets

Zijn mijn pallets veilig opgeslagen?

Het is natuurlijk belangrijk dat uw pallets veilig zijn opgeslagen. Bij Okebox wordt uw opslagruimte 24 uur per dag bewaakt door 46 camera’s. Zo kunt u uw spullen zonder zorgen bij ons opslaan.

Pallet opslag huren?

Een opslag huren voor het opslaan van uw pallets doet u natuurlijk bij Okebox. Bij ons profiteert u van verschillende voordelen, zoals: scherpe prijzen, een verzekering en 24/7 camerabeveiliging. Bovendien zijn onze opslagruimtes per 14 dagen opzegbaar. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen