Home » Particuliere opslag

Particuliere opslag

 • Goedkoopste in de regio!
 • Boxen vanaf €10,50 per maand
 • Per 14 dagen opzegbaar
 • 7 dagen per week open

Particuliere opslag huren? Dan ben je bij OKÉBOX aan het juiste adres. Bij ons kun je heel eenvoudig én voordelig je spullen opslaan. Bovendien is de opslag maandelijks opzegbaar. Verder zijn wij ook de voordeligste in uw regio! Lees hier alle informatie over de mogelijkheden, kosten en voordelen van onze opslagruimtes. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

Mogelijkheden voor een particuliere opslag

Onze opslagruimtes kunnen gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Onze boxen komen in verschillende formaten en daarom zijn ze geschikt voor ontelbare inboedel items. Ben je op zoek naar een meubelopslag of heb je extra bergruimte nodig voor seizoensgebonden bezittingen? Wij faciliteren alle mogelijkheden. Het is zelfs mogelijk om voertuigen zoals een boot of auto op te slaan.

particuliere opslag

Zijn mijn spullen veilig opgeslagen?

Het is natuurlijk heel belangrijk dat alle spullen veilig staan opgeslagen. Ze kunnen namelijk veel geld waard zijn. Bij Okebox worden alle particuliere opslagruimtes 24 uur per dag bewaakt door 46 camera’s. Bovendien zijn alle opslagruimtes verzekerd tot een bedrag van €2000,-. Zo kun je je spullen zonder zorgen bij ons opslaan.

De kosten van een particuliere opslagruimte

De kosten van een particuliere opslag zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters. Het is bij Okebox al mogelijk om een opslagruimte te huren vanaf 10,50 per maand. Het kan zijn dat je meer of minder ruimte nodig hebt dan je denkt. Wij zullen daarom een concreet prijsvoorstel doen na de inventarisatie van de exacte opslagbehoefte. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Zo weet u precies wat de kosten van een particuliere opslagruimte zullen zijn!

Particuliere opslag huren?

Een particuliere opslag huren doe je natuurlijk bij OKÉBOX. Bij ons profiteer je van verschillende voordelen, zoals: scherpe prijzen, een verzekering en 24/7 camerabeveiliging. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte. Wij zorgen altijd voor de beste oplossing!

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen