Home » Schilderijen opslag

Schilderijen opslag

 • Goedkoopste in de regio!
 • Boxen vanaf €10,50 per maand
 • Per 14 dagen opzegbaar
 • 7 dagen per week open

Schilderijen opslag huren? Dan ben je bij Okebox op het juiste adres. Wij hebben verschillende opslagruimtes beschikbaar in onze vestiging in Volendam. Lees hier alle informatie over de mogelijkheden, kosten en voordelen van onze opslagruimtes. Het is ook mogelijk om direct een offerte bij ons aan te vragen.

De kosten van een schilderijen opslag

De kosten voor het huren van een schilderijen opslag zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters. Het is bij Okebox al mogelijk om een box te huren vanaf  10,50 per maand. Het kan gebeuren dat u meer of minder ruimte nodig heeft voor uw schilderijen dan dat u denkt. Wij zullen daarom een concreet prijsvoorstel doen na de inventarisatie van uw exacte opslagbehoefte. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Zo weet u precies wat de kosten zullen zijn voor het huren van een opslagruimte voor uw schilderijen.

schilderijen opslag

Is de opslagruimte verzekerd?

Om de drempel voor het huren van een schilderijen opslag nog lager te maken, worden de opslagruimtes verzekerd tot een bedrag van € 2000,-. Of er nu veel of weinig schilderijen worden opgeslagen, u kunt zonder zorgen gebruik maken van onze opslagruimtes. Neem vandaag nog contact met ons op om de voorwaarden te bespreken.

24/7 camerabeveiliging

Als je ervoor kiest om je schilderijen op te slaan in een opslagruimte, dan wil je natuurlijk dat deze veilig staan. Veiligheid staat daarom bij ons altijd voorop. Of het nu gaat om de opslag van je inboedel of schilderijen, veiligheid is altijd belangrijk. Daarom worden onze opslagboxen 24/7 bewaakt door 46 camera’s. Je kunt er dus vanuit gaan dat je schilderijen altijd veilig zijn bewaard in onze opslagruimte.

Schilderijen opslag huren?

Wil je een opslag huren voor het opslaan van uw schilderijen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij bieden verschillende voordelen, zoals een verzekering en 24/7 camerabeveiliging. Daarnaast zijn wij de goedkoopste in de regio. Vraag nu vrijblijvend een offerte bij ons aan en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt? Dat is helemaal geen probleem. Met onze ruimte calculator kun je de opslagruimte berekenen die jij nodig hebt.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen