Goedkoopste in de regio!
Boxen vanaf € 9,50 per maand
Per maand opzegbaar
7 dagen per week open

Scooter opslag nodig? Kom dan naar OKE-BOX! Wij zijn een self storage service in Volendam. Bij ons kun je veilig je scooter opslaan tijdens de winterperiode. Profiteer van voordelige tarieven bij OKEBOX.

Waarom een scooter stalling handig en belangrijk is

In Nederland heb je vaak koude winters. Het is dan vaak glad, waardoor het lastig en onveilig is om met een scooter te rijden. Maar je wilt natuurlijk niet dat je scooter in de kou buiten staat. Dit kan weer schade opleveren en moet je weer onnodige kosten maken. En een schuur is vaak weer te klein, zodat je weer geen ruimte hebt om andere spullen te stallen. Kies daarom voor een opslag box voor je scooter. Voor een relatief lage prijs kun je je scooter in een warme en veilige omgeving opslaan. Op deze manier zullen de onderdelen van je scooter geen schade oplopen door de kou en vorst.

Veiligheid en verzekering

Naast het feit dat een opslagbox als preventie dient tegen schade van je scooter, staat deze ook nog eens veilig voor diefstal. Ons pand in Volendam wordt 24/7 bewaakt door 46 camera’s. Zo kun je zonder zorgen je scooter bij ons stallen. Ook is uw opslagbox verzekerd tegen bijvoorbeeld brandschade. Uw box is verzekerd tot een bedrag van €2000.

WAAROM OKEBOX

calculator

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt? Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
trolley

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het in onze Shop op locatie.
Verhuishulp & materialen