Self Storage Amsterdam

OKEBOX Selfstorage beschikt over optimaal geklimatiseerde, veilige opslagboxen.
Al uw spullen zijn bij OKEBOX in veilige handen.

Home » Self Storage Amsterdam

Self Storage Amsterdam

Self Storage Amsterdam: de oplossing voor uw ruimtegebrek!

Staat de zolder sinds de vorige opruiming alweer vol en zijn er eigenlijk te veel dingen die je niet dagelijks nodig heeft maar ook niet weg wilt gooien? Gaan de zaken zo goed dat jouw normale opslagruimte niet voldoet, maar je bent nog niet toe aan een groter pand? Deze problemen klinken ons bekend in de oren. Veel van onze klanten weten tijdelijk niet waar ze hun spullen moeten opslaan, terwijl de oplossing eigenlijk voor de hand ligt: alledaagse opslagruimteproblemen kunt u simpel verhelpen door gebruik te maken van Self Storage Amsterdam.

De Self Storage van OKEBOX biedt jou de ruimte

Wij verhuren onze opslagruimtes aan bedrijven en particulieren die tijdelijk of op langere termijn extra ruimte nodig hebben. Ga je samenwonen en moet er een deel van jouw eigen inboedel in opslag? Ga je verhuizen naar een kleinere woning? Gaan de zaken hard en wil je daarom jouw minder hardlopende voorraad niet zo in de weg hebben staan? Voor ieder opslagprobleem is er een Self Storage unit in van OKEBOX. Deze ruimtes zijn ideaal voor het opslaan van dozen met archiefstukken, meubilair, verhuisdozen of eigenlijk alles waar je (tijdelijk) een andere locatie voor nodig heeft.

Het concept Self Storage

Self Storage is een simpel concept waarbij je een opslagruimte huurt. Tot deze Self Storage ruimte in Amsterdam heb je persoonlijk toegang zodat jij te allen tijde bij jouw spullen kunt – je bent er niet van afhankelijk dat een medewerker de sleutel komt brengen en je bent vrij om de ruimte zelf zo in te delen als jij wilt. Dat betekent dat het jouw keuze is welke spullen er makkelijk bereikbaar zijn en welke er wat meer achter in jouw Self Storage ruimte staan. Dus als je een simpele oplossing zoekt voor jouw (tijdelijke) ruimtegebrek, informeren wij je graag over de mogelijkheden gebruik te maken van onze storage units in Amsterdam. Neem hiervoor direct contact met ons op, dan voorzien wij jou graag van informatie!

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen