Home » Tijdelijke inboedelopslag

Tijdelijke inboedelopslag

 • Goedkoopste in de regio!
 • Boxen vanaf €10,50 per maand
 • Per 14 dagen opzegbaar
 • 7 dagen per week open

Tijdelijke inboedelopslag huren? Dan ben je bij OKÉBOX aan het juiste adres. Bij ons kun je heel eenvoudig en voordelig je inboedel tijdelijk opslaan. Onze opslagruimtes zijn namelijk per 14 dagen opzegbaar. Zo zit u dus nergens aan vast. Verder zijn wij ook de voordeligste in uw regio! Lees hier alle informatie over de mogelijkheden, kosten en voordelen van onze opslagruimtes. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen.

Mogelijkheden voor een tijdelijke inboedelopslag

Onze opslagruimtes zijn ideaal voor het opslaan van uw inboedel. Onze boxen komen in verschillende formaten en daarom zijn ze geschikt voor ontelbare inboedel items. Bent u op zoek naar een meubelopslag of heeft u extra bergruimte nodig voor seizoensgebonden bezittingen? Wij faciliteren alle mogelijkheden die u nodig heeft. Als extra service kunt u ook gratis gebruik maken van onze verhuishulp. Vraag vrijblijvend naar de beschikbaarheid en de mogelijkheid voor het gebruik van onze steekwagen- en/of aanhangwagen.

tijdelijke inboedelopslag

Is mijn inboedel veilig opgeslagen?

Het is natuurlijk heel belangrijk dat uw inboedel veilig is opgeslagen. Dit kan namelijk veel geld waard zijn. Bij OKÉBOX wordt uw tijdelijke inboedelopslag 24 uur per dag bewaakt door 46 camera’s. Bovendien zijn alle opslagruimtes verzekerd tot een bedrag van € 2000,-. Zo kunt u uw inboedel zorgeloos bij ons opslaan.

De kosten van een tijdelijke inboedelopslag

De kosten van een tijdelijke inboedelopslag zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters. Het is bij OKÉBOX al mogelijk om een opslagruimte te huren vanaf  10,50 per maand. Het kan zijn dat je meer of minder ruimte nodig hebt dan je denkt. Wij zullen daarom een concreet prijsvoorstel doen na de inventarisatie van de exacte opslagbehoefte. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Zo weet u precies wat de kosten van een tijdelijke inboedel opslagruimte zullen zijn!

tijdelijke inboedel opslagruimte

Tijdelijke inboedelopslag huren?

Een tijdelijke inboedelopslag huren doe je natuurlijk bij OKÉBOX. Bij ons profiteer je van diverse voordelen, zoals: scherpe prijzen, een verzekering en 24/7 camerabeveiliging. Bovendien is de opslagruimte per 14 dagen opzegbaar. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte. Wij zorgen altijd voor de beste oplossing.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen