Tijdelijke opslag

Tijdelijke opslag huren tijdens een verbouwing of voor een verhuizing? Okebox Selfstorage beschikt over optimaal geklimatiseerde, veilige opslagboxen in uw regio. Al uw spullen zijn in veilige handen bij Okebox.

Home » Tijdelijke opslag nodig?

Tijdelijke opslag huren

Gaat u binnenkort verhuizen, maar heeft u op dit moment geen plek voor uw volledige inboedel? Het komt namelijk vaak voor dat de datum van een verhuizing of overdracht niet naadloos aansluit met de datum waarop u uw vorige woning moet verlaten. Dit kan bijvoorbeeld komen door een verbouwing die nog gerealiseerd moet worden of doordat de datum waarop uw huur eindigden niet gelijk valt met die van de nieuwe woning; een probleem waar veel inwoners in- of rondom Amsterdam mee te maken krijgen. Okébox biedt tijdelijke opslag, zodat u geen zorgen heeft over de datum waarop u de inboedel moet verhuizen.

Ideaal voor het opslaan van al uw spullen

Of u nu druk bezig bent met een verbouwing of op de overlap met de verhuizing niet goed op elkaar aansluit; Bij Okébox kunt u al uw spullen veilig opslaan totdat u een plekje voor ze vrij hebt. Of het nu gaat om tijdelijk opslag voor uw koffersets, muziekinstrumenten, winterbanden, bankstellen of racefietsen: wij hebben de ruimte die u nodig hebt.

tijdelijke opslag

De voordelen van een tijdelijke opslag

Tijdelijke opslagruimte huren is nergens anders zo voordelig als bij OKÉBOX. Zo hanteert Okébox niet enkel één van de laagste prijzen van de regio, maar is alles zeer snel en eenvoudig voor u geregeld. Al uw spullen worden droog en veilig opgeslagen tot het moment dat u ze weer wenst op te halen. Bovendien kunt u te allen tijde verhuizen naar een grotere of kleinere box. Wenst u meer te weten te komen over de voordelen van Okébox of wenst u meer informatie over onze handige manier van werken? Bent u op zoek naar opslagruimte? Neem dan direct contact met ons op. Een van onze enthousiaste medewerkers staat u graag te woord.

Tijdelijke opslagruimte huren: Waarom Okebox?

Uw spullen zijn bij Okebox in de juiste handen. Onze ruimtes worden 24/7 bewaakt door camera’s. Bovendien zijn al onze opslagboxen verzekert tot een bedrag van 2000 euro. Okebox is daarnaast de goedkoopste in de regio. Kwaliteit, service en maatwerk staan bij ons centraal. Wij zorgen ervoor dat het verhuizen snel en efficiënt verloopt. Een opslagruimte huren is dan ook snel en gemakkelijk geregeld bij Okebox.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen