Home » Verhuizing Opslag

Verhuizing Opslag

 • Goedkoopste in de regio!
 • Boxen vanaf €10,50 per maand
 • Per 14 dagen opzegbaar
 • 7 dagen per week open

Verhuizing opslag nodig? Dan moet je bij OKÉBOX zijn! Bij ons kun je heel eenvoudig én voordelig je spullen tijdens een verhuizing tijdelijk opslaan. Bij OKÉBOX kun je jouw opslag pér maan opzeggen. Verder zijn wij ook de voordeligste in uw regio!

Wanneer kies je voor een verhuizing opslag?

Je hebt een nieuw huis gekocht en in de meeste gevallen ook nieuwe meubels. Het kan soms zo zijn dat deze eerder worden geleverd dan het moment dat jij klaar bent om de meubels te plaatsen in je nieuwe woning. Dan heb je even wat extra ruimte nodig. Kies dan voor een tijdelijke opslagruimte van OKÉBOX, zodat je je spullen tijdelijk kunt opslaan tijdens een verhuizing. Benieuwd welke afmetingen storage boxen bij ons beschikbaar? Bekijk dan al onze tarieven.

verhuizing opslag

Wat zijn de voordelen van een opslagruimte tijdens een verhuizing?

Het huren van een opslagruimte tijdens een verhuizing heeft verschillende voordelen. We zetten er een aantal voor je op een rijtje:

 • Je kunt meubels of apparatuur kopen in de uitverkoop en tóch een plek geven
 • Je spullen staan 24/7 veilig en staan niet onbewaakt in een garage
 • Je kunt eerder starten met verhuizen
 • Spullen kunnen tijdelijk opgeslagen worden die niet noodzakelijk zijn

Handige tips bij een verhuizing

Wanneer je gaat verhuizen is het begrijpelijk dat je even door de bomen het bos niet meer zit. Verhuizen is een grote klus en kan soms heel onoverzichtelijk worden. Daarom hebben wij wat verhuistips voor u op een rijtje gezet. Deze tips kunnen heel handig zijn om een verhuizing soepeler te laten verlopen.

Verhuizing opslag huren?

Wil je een opslagruimte voor een verhuizing huren? Dan ben je bij Okebox op de juiste plek. Neem vrijblijvend contact met ons op. Bij ons huur je al een opslagruimte vanaf 9,50 per maand. Naast alle veiligheids- en verzekeringsvoordelen zijn wij ook de goedkoopste in de regio. Vraag nu vrijblijvend een offerte bij ons aan en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt? Geen probleem. Met onze ruimte calculator kun je de opslagruimte berekenen die jij nodig hebt.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen