Home » Vouwwagen opslag

Vouwwagen opslag

 • Goedkoopste in de regio!
 • Boxen vanaf €10,50 per maand
 • Per 14 dagen opzegbaar
 • 7 dagen per week open

Vouwwagen opslag huren? Dan bent u bij OKÉBOX in Noord-Holland aan het juiste adres. In onze vestiging in Volendam hebben we diverse opslagruimtes die u tijdelijk kunt huren om de vouwwagen in op te slaan. Wilt u direct een opslag huren? Neem dan contact met ons op! Let op, de opslagruimtes voor grote goederen zijn beperkt. Het is bij ons ook mogelijk om accessoires en andere spullen van uw vouwwagen bij ons op te slaan.

Kosten voor de stalling van uw vouwwagen

De kosten voor het stallen van de vouwwagen hangt natuurlijk van een aantal dingen af. De afmeting van de vouwwagen spelen een grote rol. Daarnaast is telt ook de duur van het stallen een grote rol. Om de kosten te berekenen bepaalt u eerst de afmeting van de vouwwagen. Vervolgens bepaalt u welke box het beste voor deze afmetingen geschikt is. Bekijkt u hiervoor onze tarieven.

vouwwagen opslag

Vouwwagen opslag: volledig veilig

Een vouwwagen is een kostbaar bezit. Het heeft een hoge aanschafwaarde, je gaat er ieder jaar mee op vakantie en je hebt er mooie herinneringen aan beleefd. Het is dus belangrijk dat je deze met een gerust gevoel kunt achterlaten. Bij OKÉBOX wordt uw tijdelijke vouwwagen opslag dan ook verzekerd tot een bedrag van €2000.

Wat zijn de kosten van een opslag?

De kosten van een vouwwagen opslag zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters. Het is bij Okebox al mogelijk om een opslagruimte te huren vanaf  10,50. Het kan zijn dat je meer of minder ruimte nodig hebt voor het opslaan van je vouwwagen. Daarom zullen wij een concreet prijsvoorstel doen na de inventarisatie van je exacte opslagbehoefte. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Zo weet je precies wat de kosten zullen zijn!

Vouwwagen opslag huren?

Een opslag huren voor je vouwwagen doe je natuurlijk bij Okebox. Bij ons profiteer je van verschillende voordelen, zoals scherpe prijzen een verzekering en 24/7 beveiliging. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Wij zorgen altijd voor de beste oplossing.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen