Home » Webshop opslag

Webshop opslag nodig voor uw webshop? Dan bent u bij OKÉBOX aan het juiste adres. Wij bieden ruimtes aan in verschillende afmetingen en zijn perfect om als opslag te gebruiken voor webshops en webwinkels.

Webshop opslag met de beste service

De boxen van OKÉBOX zijn voorzien van topkwaliteit beveiliging en bereikbaarheid. Daarnaast zijn wij de goedkoopste in de regio en heeft u 7 dagen per week toegang tot de webshop opslag. Ook wordt het pand 24 uur per dag bewaakt door verschillende camera’s waardoor wij de veiligheid van uw spullen altijd kunnen waarborgen. Ook wanneer extra opslagruimte nodig is voor bijvoorbeeld materiaal opslag of kantoor opslag, bieden wij dat ook aan. Wilt u graag een opslag huren, maar twijfelt u aan de ruimte die u nodig gaat hebben? Gebruik dan onze ruimtecalculator waarmee u met precisie en gemak een berekening kunt maken. Als extra service kunt u ook gratis gebruik maken van onze verhuishulp. Met onze verhuishulp tools zoals een steekwagen of onze aanhangwagen, verhuist u met gemak uw spullen naar de OKEBOX opslag.

webshop opslag

Opslag voor webwinkels en bedrijven

Veel bedrijven van MKB tot aan multinationals maken al gebruik van webshop opslagruimte die wij aanbieden. Het is mogelijk om hier allerlei spullen voor uw webshop op te slaan. Denk hierbij aan apparatuur, voorraad, materialen en nog veel meer.

De kosten van een opslag voor een webshop

De kosten van een webwinkel opslag zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters. Het is bij Okebox al mogelijk om een opslagruimte te huren vanaf  10,50. Het kan zijn dat u meer of minder ruimte nodig heeft voor het opslaan van de spullen van uw webshop. Daarom zullen wij een concreet prijsvoorstel doen na de inventarisatie van uw exacte opslagbehoefte. Neem vrijblijvend contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Zo weet u precies wat de kosten van een webshop opslag zullen zijn!

Webshop opslag huren?

Wilt u een opslag huren voor uw webshop? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Naast alle veiligheids- en verzekeringsvoordelen zijn wij ook de goedkoopste in de regio. Vraag nu vrijblijvend een offerte bij ons aan en we zullen zo snel mogelijk contact met je opnemen. Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt? Geen probleem. Met onze ruimte calculator kun je de opslagruimte berekenen die jij nodig hebt.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen