Al vanaf €9,95 p.m.!

Goedkoopste in de regio! Boxen vanaf €9,95 per maand Per 14 dagen opzegbaar 7 dagen per week open

Wijnopslag nodig? Dan bent u bij OkeBox Selfstorage aan het juiste adres. In onze vestiging in Volendam hebben wij diverse (tijdelijke)opslagruimtes beschikbaar die perfect zijn om wijn en/of andere dranken in op te slaan.

 

Uw wijn veilig opslaan bij OkeBox

Wanneer je wijn voor een langere periode op wilt slaan, is het belangrijk dat het veilig staat. Om dit veilig uit handen te geven kiest u voor OkeBox. Uw spullen staan ten eerste natuurlijk allemaal droog bij ons. Daarnaast worden alle opslagboxen 24 uur bewaakt door 46 camera’s. U kunt uw wijn en/of andere producten dus veilig in onze boxen opslaan

wijnopslag

Is mijn wijn en in de inhoud verzekerd?

Om de drempel voor een tijdelijke wijnopslag nog lager te maken worden de spullen die in de box opgeslagen zijn verzekerd tot een waarde van €2000,-. Of de wijn nu goedkoop of duur is, u kunt zonder zorgen gebruik maken van onze opslagboxen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om de voorwaarden te bespreken.

Wijnopslag huren?

Wilt u direct een vrijblijvende offerte ontvangen voor een wijnopslag ruimte? Neem dan contact met ons op! Dit kunt u doen door te mailen naar info@okebox.nl of te bellen met 0299-322688. Of klik hieronder op de groente offerte aanvragen knop! Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

WAAROM OKEBOX

calculator

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt? Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
trolley

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het in onze Shop op locatie.
Verhuishulp & materialen