Home » Wijnopslag

Wijnopslag

 • Goedkoopste in de regio!
 • Boxen vanaf €10,50 per maand
 • Per 14 dagen opzegbaar
 • 7 dagen per week open

Wijnopslag nodig? Dan bent u bij OkéBox Selfstorage aan het juiste adres. In onze vestiging in Volendam hebben wij diverse tijdelijke opslagruimtes beschikbaar die perfect zijn om wijn en/of andere dranken in op te slaan. Bekijk hier alle mogelijkheden om tijdelijk je wijn op te slaan.

Uw wijn veilig opslaan bij OkéBox

Wanneer je wijn voor een langere periode op wilt slaan, is het belangrijk dat het veilig staat. Om dit veilig uit handen te geven kiest u voor een opslagruimte van OkéBox. Uw spullen staan ten eerste natuurlijk allemaal droog bij ons. Daarnaast worden alle opslagboxen 24 uur bewaakt door 46 camera’s. U kunt uw wijn en/of andere producten dus veilig in onze boxen opslaan

wijnopslag

Wat zijn de kosten voor het opslaan van wijn?

De kosten voor een wijnopslag zijn afhankelijk van het aantal vierkante meters van de opslagbox. Het is bij OKEBOX al mogelijk om een opslagruimte te huren vanaf  10,50. Het kan zijn dat u uiteindelijk meer of juist minder ruimte nodig heeft voor het opslaan van wijn. Wij zullen daarom een concreet prijsvoorstel doen na de inventarisatie van uw exacte opslagbehoefte. Neem gerust contact met ons op voor het aanvragen van een offerte. Zo weet u precies wat de kosten zullen zijn.

Is mijn wijnopslag verzekerd?

Om de drempel voor een tijdelijke wijnopslag nog lager te maken worden de spullen die in de box opgeslagen zijn verzekerd tot een waarde van € 2000,-. Of de wijn nu goedkoop of duur is, u kunt zonder zorgen gebruik maken van onze opslagboxen. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om de voorwaarden te bespreken.

Wijnopslag huren?

Een opslag huren voor uw wijn doet u natuurlijk bij OKEBOX. Bij ons profiteert u van diverse voordelen, zoals: scherpe prijzen, een verzekering en 24/7 beveiliging. Neem contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een offerte aan. Heeft u geen idee hoeveel ruimte u nodig heeft? Dat is geen probleem. Met onze ruimte calculator kunt u de opslagruimte berekenen die u nodig heeft.

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen