Home » Zomerbanden Opslag

Zomerbanden Opslag

 • Goedkoopste in de regio!
 • Boxen vanaf €10,50 per maand
 • Per 14 dagen opzegbaar
 • 7 dagen per week open

Zomerbanden opslag huren? Dan ben je bij OKÉBOX Selfstorage aan het juiste adres! In onze vestiging in Volendam hebben wij tijdelijke opslagruimtes in kleine en grote varianten. Ook ideaal om je zomerbanden op te slaan tijdens de winterperiode.

Sla je zomerbanden veilig op bij OKÉBOX

Heb je zelf geen ruimte thuis je zomerbanden op te slaan tijdens de winter? Bij OKÉBOX kunt u ze dan veilig opslaan in onze opslagruimtes. Banden zijn vaak duur in aanschaf en in de meeste gevallen zit de band om een dure velg. Daarom is het belangrijk dat je de zomerbanden veilig kunt achterlaten. Alle storage boxen worden 24 uur per dag bewaakt door in totaal 46 camera’s. Bij ons zijn uw spullen te allen tijde dus veilig.

zomerbanden-opslag

Verzekering

Omdat banden vaak duur in aanschaf zijn is er naast veiligheid ook een behoefte aan zekerheid. Bij OKÉBOX zijn dan ook alle spullen in de opslag box verzekerd tot een bedrag van €2000. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op om te kijken welke storage box bij jouw, past!

Zomerbanden opslag: gratis offerte

Wil jij een opslag voor de zomerbanden voor je auto die veilig en voordelig is? Dan kom je naar OKÉBOX. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan, zodat wij de beste tijdelijke opslag box voor jou reserveren! Daarnaast kun je de box natuurlijk gewoon blijven huren als winterbanden opslag. Ideaal toch?

Waarom Okébox

 • Verhuishulp

  OKÉBOX maakt u het zo eenvoudig mogelijk om snel en praktisch uw spullen te verplaatsen. Bekijk ons uitgebreide aanbod aan verhuishulp

 • Zéér eenvoudig

  Overeenkomsten kunnen per 14 dagen opgezegd of aangepast worden. U kunt te allen tijde intern verhuizen naar een grotere of kleinere box.

 • Snel geregeld

  Na boxkeuze wordt ter plaatste een overeenkomst opgesteld. U ontvangt een slot met 2 sleutels alsmede een persoonlijke toegangspas: een opslagbox huren is dus snel geregeld!

 • Superbeveiliging

  Uw spullen worden droog en veilig opgeslagen. Alle sleutels staan geregistreerd. Okébox wordt 24 uur per dag middels 46 camera’s bewaakt en geregistreerd.

opslagruimte

Bereken je opslagruimte

Geen idee hoeveel ruimte je nodig hebt?
Geen probleem.
Gebruik onze handige ruimte calculator en sta versteld over hoeveel spullen er in een m3 past!

Opslagruimte berekenen
opslagruimte

Verhuishulp & Materialen

Wij beschikken over alle benodigde hulpmiddelen om je spullen zo snel en eenvoudig mogelijk te verhuizen.
Reserveer vooraf of bestel het op locatie.

Verhuishulp & materialen